@DenDy, wspaniała wiadomość!
Dziękuję, bardzo się cieszę z zapowiedzianych zmian, tym bardziej że "przesiadłem" się w 100% na skórkę AZ2:R
Nie mam już żadnych próśb, które mają dla mnie miałyby większe znaczenie dotyczące zmian w skórce... Została mniej istotna sprawa dotycząca tylko jednego słowa. Przypominam o propozycja bardzo niewielkiej, ale dość istotnej zmiany w Menu Ustawień AZ2:R, chodzi o zmianę tylko jednego słowa.
Obecnie jest: Ustawienia > SKÓRA > Wideo / Muzyka > OSD WIDEO > Wyświetlaj dodatkowe informacje o odtwarzanym materiale
Może to być mylące i wprowadzać w błąd użytkowników skórki AZ2:R, ponieważ dodatkowe informacje są synonimem rozszerzonych informacji.
Wystarczy wymienić słowo dodatkowe na na np. zwięzłe (concise), a wszystko będzie właściwie tj. precyzyjnie i jasno określone dla użytkownika skórki AZ2:R, poniżej opis po zmianie.
> Wyświetlaj zwięzłe informacje o odtwarzanym materiale
> Display concise information about the material being played
Oczywiście, że może to być inne sformułowanie (nie musi to być concise), ale słowo nie sugerujące załączenia rozszerzonych ("dodatkowych informacji"), które są dostępne pod przyciskiem "i".
Dodatkowo nieświadome załączenie tzw. "dodatkowych informacji" blokuje funkcję dedykowaną na Android TV (działającą też na Xbox).
Pozdrawiam
Edycja. @DenDy dzięki, za wprowadzenie poprawki do AZ2:R w wersji 1.0.17 w postaci:
Piszę to w niniejszej edycji, ponieważ chcę, aby Twoje info o ważnej aktualizacji było na pierwszym planie.
Dziękuję, bardzo się cieszę z zapowiedzianych zmian, tym bardziej że "przesiadłem" się w 100% na skórkę AZ2:RNie mam już żadnych próśb, które mają dla mnie miałyby większe znaczenie dotyczące zmian w skórce... Została mniej istotna sprawa dotycząca tylko jednego słowa. Przypominam o propozycja bardzo niewielkiej, ale dość istotnej zmiany w Menu Ustawień AZ2:R, chodzi o zmianę tylko jednego słowa.
Obecnie jest: Ustawienia > SKÓRA > Wideo / Muzyka > OSD WIDEO > Wyświetlaj dodatkowe informacje o odtwarzanym materiale
Może to być mylące i wprowadzać w błąd użytkowników skórki AZ2:R, ponieważ dodatkowe informacje są synonimem rozszerzonych informacji.
Wystarczy wymienić słowo dodatkowe na na np. zwięzłe (concise), a wszystko będzie właściwie tj. precyzyjnie i jasno określone dla użytkownika skórki AZ2:R, poniżej opis po zmianie.
> Display concise information about the material being played
Oczywiście, że może to być inne sformułowanie (nie musi to być concise), ale słowo nie sugerujące załączenia rozszerzonych ("dodatkowych informacji"), które są dostępne pod przyciskiem "i".
Dodatkowo nieświadome załączenie tzw. "dodatkowych informacji" blokuje funkcję dedykowaną na Android TV (działającą też na Xbox).
Pozdrawiam
Edycja. @DenDy dzięki, za wprowadzenie poprawki do AZ2:R w wersji 1.0.17 w postaci:
Piszę to w niniejszej edycji, ponieważ chcę, aby Twoje info o ważnej aktualizacji było na pierwszym planie.