17-06-2024, 02:42 PM
@DenDy od dłuższego czasu nie robiłem aktualizacji skórki ponieważ nie chciałem tracić i na nowo wklejać moje modyfikacje. Dzisiaj zainstalowałem skórkę na nowo i muszę przyznać, że większość rzeczy, które sobie pozmieniałem Ty już wprowadziłeś
.
Proszę o dodanie możliwości ukrycia klawiszy "play/pauza" oraz "stop" (mam je zmapowane pod przyciskami pilota). W widokach "poster showcase" i "media info2" przydałyby się informacje o gatunkach filmu/serialu (miejsca jest sporo).
W widokach typu lista czy media info nie pokazuje progresu odtwarzania (jedynie obejrzany albo nieobejrzany).
W info o filmie, które można włączyć podczas odtwarzania po wybraniu aktora i jego filmografii, pokazuje się tylko po 10 pozycji filmów i seriali. Czy mógłbyś to ograniczenie usunąć?
Wielki szacunek dla Ciebie za dopieszczanie tej skórki!!!
Podziękowali: arkady1964
. Proszę o dodanie możliwości ukrycia klawiszy "play/pauza" oraz "stop" (mam je zmapowane pod przyciskami pilota). W widokach "poster showcase" i "media info2" przydałyby się informacje o gatunkach filmu/serialu (miejsca jest sporo).
W widokach typu lista czy media info nie pokazuje progresu odtwarzania (jedynie obejrzany albo nieobejrzany).
W info o filmie, które można włączyć podczas odtwarzania po wybraniu aktora i jego filmografii, pokazuje się tylko po 10 pozycji filmów i seriali. Czy mógłbyś to ograniczenie usunąć?
Wielki szacunek dla Ciebie za dopieszczanie tej skórki!!!
Podziękowali: arkady1964