19-06-2024, 12:34 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2024, 02:28 AM przez arkady1964.)
@DenDy, dzięki, że w widoku "Media Info 2" jest możliwość dodania informacji o gatunku filmu.
Używam tylko jeden widok "Media Info 2" i jest to dla mnie istotne...
Info dla użytkowników AZ2:R, domyślnie nie ma wyświetlenia gatunku filmu w "Media Info 2".
Jednak gatunek filmu się załączy w "Media Info 2", gdy:
Ustawienia > Ustawienia skóry > Biblioteka > TYPY WIDOKÓW > Wyłącz wyświetlanie gatunku w niektórych widokach - WYŁĄCZONE
Zrzut ekranu, link:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Czyli funkcja z opcją gatunek działa. Nie zauważyłem jednak żeby kółko postępu filmu się wyświetlało na "Media Info 2", ale to jest dla mnie już drugorzędne, jakby działało fajnie, nie działa trudno.
Reasumując, została prośba o 1 funkcje, ponieważ:
1. W widoku "Media Info 2" możliwość w opcji wyboru wyświetlenia gatunku - DZIAŁA.
2. Mająca mniejsze znaczenie, prośba o kółko postępu filmu w widoku "Media Info 2" - nie działa
Zaznaczam, że punkt pierwszy miał dla mnie najważniejsze znaczenie.
Pozdrawiam
Podziękowali: leszekgd
Używam tylko jeden widok "Media Info 2" i jest to dla mnie istotne...
Info dla użytkowników AZ2:R, domyślnie nie ma wyświetlenia gatunku filmu w "Media Info 2".
Jednak gatunek filmu się załączy w "Media Info 2", gdy:
Ustawienia > Ustawienia skóry > Biblioteka > TYPY WIDOKÓW > Wyłącz wyświetlanie gatunku w niektórych widokach - WYŁĄCZONE
Zrzut ekranu, link:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Czyli funkcja z opcją gatunek działa. Nie zauważyłem jednak żeby kółko postępu filmu się wyświetlało na "Media Info 2", ale to jest dla mnie już drugorzędne, jakby działało fajnie, nie działa trudno.
Reasumując, została prośba o 1 funkcje, ponieważ:
1. W widoku "Media Info 2" możliwość w opcji wyboru wyświetlenia gatunku - DZIAŁA.
2. Mająca mniejsze znaczenie, prośba o kółko postępu filmu w widoku "Media Info 2" - nie działa
Zaznaczam, że punkt pierwszy miał dla mnie najważniejsze znaczenie.
Pozdrawiam
Podziękowali: leszekgd