27-06-2024, 08:31 PM
@DenDy dzięki za v20! Przyszła mi nowa propozycja do głowy
. Kiedy przycisk OSD ustawien audio jest ustawiony na Next Audio Stream, przestawianie ścieżki przy np 20 pozycjach jest trochę niekomfortowe. W zastępstwie tego mógłby wyskakiwać popup (tak ja w OSD ustawień) z listą wszystkich ścieżek. Każda pozycja w formie tekstowej zabierałaby skrót języka, kodek audio i ilość kanałów. Ogólnie większość użytkowników otwiera ustawienia audio tylko w celu wybrania danej ścieżki dźwiękowej.
Z innej beczki: pobawiłem się chwilę skórką Arctic Fuse. Jedyna fajna rzecz, którą znalazłem to w widoku podobnym do Twojego Flix Poster2, tam gdzie się wyświetla Clear Logo i opis tło jest zblurowane. Wygląda to atrakcyjnie ale okupione jest to chyba szybkością działania. Skórka ta muli niemiłosiernie w porównaniu do AZ2:R (testowałem to na Firesticku 4k Max, który może demonem wydajności nie jest ale działa sprawnie).
Dodajesz non stop nowe funkcje a responsywność nie zmniejsza się. Tak trzymać!
Pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964
. Kiedy przycisk OSD ustawien audio jest ustawiony na Next Audio Stream, przestawianie ścieżki przy np 20 pozycjach jest trochę niekomfortowe. W zastępstwie tego mógłby wyskakiwać popup (tak ja w OSD ustawień) z listą wszystkich ścieżek. Każda pozycja w formie tekstowej zabierałaby skrót języka, kodek audio i ilość kanałów. Ogólnie większość użytkowników otwiera ustawienia audio tylko w celu wybrania danej ścieżki dźwiękowej. Z innej beczki: pobawiłem się chwilę skórką Arctic Fuse. Jedyna fajna rzecz, którą znalazłem to w widoku podobnym do Twojego Flix Poster2, tam gdzie się wyświetla Clear Logo i opis tło jest zblurowane. Wygląda to atrakcyjnie ale okupione jest to chyba szybkością działania. Skórka ta muli niemiłosiernie w porównaniu do AZ2:R (testowałem to na Firesticku 4k Max, który może demonem wydajności nie jest ale działa sprawnie).
Dodajesz non stop nowe funkcje a responsywność nie zmniejsza się. Tak trzymać!
Pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964