@DenDy, wczoraj wróciłem do wersji 1.0.19 skórki AZ2:R, na pewno przeczytałeś moje uwagi, że funkcja z przezroczystością nie działa w wersjach 1.0.21 oraz 1.0.20 na Android TV (po wciśnięciu "i" następuje stopklatka,
czego nie było do wersji 1.0.19 włącznie).
Teraz w sezonie wakacyjno-urlopowym, możesz nie mieć czasu. Zresztą nie ma żadnej potrzeby pośpiechu, jednak gdyby tylko była możliwość to bardzo proszę, o naprawę funkcji, albo co byłoby ideałem wprowadzenie do AZ2:R funkcji podobnie działającej jak w skórce Arctic Fuse (lub dodatkowa kontrolka obok "i" w OSD pokazująca tylko obsadę).
Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że to wymaga poświęcenia prywatnego czasu i serdeczne podziękowania dla Ciebie i wszystkich, którzy Ci pomagają, za wsparcie dla tej świetnej skórki.
Pozdrawiam
czego nie było do wersji 1.0.19 włącznie).Teraz w sezonie wakacyjno-urlopowym, możesz nie mieć czasu. Zresztą nie ma żadnej potrzeby pośpiechu, jednak gdyby tylko była możliwość to bardzo proszę, o naprawę funkcji, albo co byłoby ideałem wprowadzenie do AZ2:R funkcji podobnie działającej jak w skórce Arctic Fuse (lub dodatkowa kontrolka obok "i" w OSD pokazująca tylko obsadę).
Oczywiście, zdaję sobie sprawę, że to wymaga poświęcenia prywatnego czasu i serdeczne podziękowania dla Ciebie i wszystkich, którzy Ci pomagają, za wsparcie dla tej świetnej skórki.

Pozdrawiam