(18-05-2024, 09:30 AM)DenDy napisał(a): Patrzyłem na to, ale jest przy tym sporo roboty, marne szanse.
@DenDy, precyzując co do "Obsady" użyłeś określenia "marne szanse", zrozumiałem, że mimo minimalnych, ale jednak są szanse na realizację tego.
Co do nie działania funkcji na Android TV, zauważyłem do dość wcześnie. Zanim napisałem o tym problemie na Forum, długo nie byłem pewny co się dzieje, tym bardziej ze funkcja działała i wciąż działa na Windows i Xbox. Nawet nie jestem pewien kiedy pierwszy raz to zauważyłem, ale chyba było to już na wersji 1.0.20 Początkowo myślałem, że coś mam "namieszane" w ustawieniach, jednak po wielokrotnych próbach stwierdziłem, że ostatnią prawidłowo działającą na Android TV wersją jest wersja 1.0.19 skórki.
Wiem, tej opcji nie "tykałeś" i nie wiem co ma wpływ na ten problem na Android TV, że funkcja nie działa w wersjach 1.0.20 oraz 1.0.21 skórki.
Zwróciłem uwagę na ten problem, jaki zaistniał na Android TV... No cóż, jeżeli nie można naprawić tej funkcji, albo wprowadzić podobną funkcję do skórki, która by na AZ2:R prawidłowo działała, to trudno.
Pozdrawiam