05-08-2024, 10:02 AM
(04-08-2024, 07:04 PM)arkady1964 napisał(a): @Tomek Dzięki za uzupełniające info, wszystko jasne.Ta opcja zmiany wyglądu już jest dostępna, ale nie przez ustawienia. Na razie mam tryb wakacyjny. Potem może spróbuję gdzieś opisać większość ustawień magicznych....
Bardzo fajna będzie ta opcja ze zmianą wyglądu paska postępu filmu.(rozumiem, że jest to dopiero do ustalenia, przy wersji Beta FF3)
OK, zgadza się pasek w FF3 jest w każdym widoku gdzie jest opis filmu, gdy nie ma opisu w widoku (np. z braku miejsca) tam nie ma też paska. "Pasek postępu w FF3 jest niezależny od skórki" tj. we wszystkich skórkach gdzie jest opis filmu, w tym standardowej skórce Estuary oraz każdej innej.
Pozdrawiam
Edycja. Fajnie, że W FF3 jest dostępna grafika Clearart z przezroczystym tłem (w skórce AZ2:R jest w ustawieniach skóry opcja jej załączenia).
Podziękowali: arkady1964
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...

(rozumiem, że jest to dopiero do ustalenia, przy wersji Beta FF3)