@DenDy, nie mam już pomysłów do większych zmian w skórce AZ2:R, ale zgłaszam 1 niewielki błąd i 1 niewielką poprawkę w ramach "dopieszczania" tej wspaniałej skórki...
Niewielki błąd występuje w ustawieniach skóry na Windows 10 i Android/Android TV, wyświetla się ostatnia działanie w "Wybierz pomiędzy rozmiarami obramowania" "Bold" lub "Thin". Tak jest po starcie i restarcie Kodi:
Zrzuty ekranu Link: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jeżeli będę wchodził w inne ustawienia np. w "Automatycznie zamknij kontrolki OSD po czasie (w sekundach)"
to wyświetli mi się taka plansza:
Nie jest to nic uciążliwego, zgłaszam to tylko pro forma.
Co do propozycji niewielkiej poprawki w oknie informacji.
Na wstępie, co mi się bardzo podoba. Gdy kliknę powyżej planszy startowej w rozszerzonych informacjach, to wyświetli mi się duże i czytelne info o filmie.
Natomiast, gdy klikam poniżej strony startowej w rozszerzonych informacjach wyświetlają mi się w poziomie na ekranie zdjęcia "Obsady" (Aktorów) i tutaj propozycja niewielkiej poprawki, aby zdjęcia aktorów "Obsady" były około 20 - 30 % większe. Daje to lepsza widoczność i łatwą obsługę istotnych informacji na małych ekranach.
Dodatkowo może zablokuje inne info na tej planszy, przesuwając kolejne informacje na niższe plansze (precyzując, nie chodzi o blokadę jako taką tylko przesuniecie innych informacji poniżej planszy z "Obsadą").
Dziękuję.
Pozdrawiam
Niewielki błąd występuje w ustawieniach skóry na Windows 10 i Android/Android TV, wyświetla się ostatnia działanie w "Wybierz pomiędzy rozmiarami obramowania" "Bold" lub "Thin". Tak jest po starcie i restarcie Kodi:
Jeżeli będę wchodził w inne ustawienia np. w "Automatycznie zamknij kontrolki OSD po czasie (w sekundach)"
to wyświetli mi się taka plansza:
Nie jest to nic uciążliwego, zgłaszam to tylko pro forma.
Co do propozycji niewielkiej poprawki w oknie informacji.
Na wstępie, co mi się bardzo podoba. Gdy kliknę powyżej planszy startowej w rozszerzonych informacjach, to wyświetli mi się duże i czytelne info o filmie.
Natomiast, gdy klikam poniżej strony startowej w rozszerzonych informacjach wyświetlają mi się w poziomie na ekranie zdjęcia "Obsady" (Aktorów) i tutaj propozycja niewielkiej poprawki, aby zdjęcia aktorów "Obsady" były około 20 - 30 % większe. Daje to lepsza widoczność i łatwą obsługę istotnych informacji na małych ekranach.
Dodatkowo może zablokuje inne info na tej planszy, przesuwając kolejne informacje na niższe plansze (precyzując, nie chodzi o blokadę jako taką tylko przesuniecie innych informacji poniżej planszy z "Obsadą").Dziękuję.
Pozdrawiam