@tele Nowy plik, który podałeś tj. plugin.video.filmancc-2.11_(bez_kurw.py).zip Post na stronie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ściągnąłem na komputer bez żadnego problemu plik ZIP, potem instalacja z tego pliku na Android TV.
DZIAŁA TEN PLIK tj. prawie wszystkie widoki działają, w tym info testowe i graficzne np. są okładki filmów. Moim zdaniem najładniej wygląda widok Tri-Panel. Działa też blokada widoku.
Wielkie dzięki.
Jest to znakomite rozwiązanie i je zastosowałem
, ale po aktualizacji wtyczki przez mbebe może przestać działać i prośba do @DenDy o poprawienie widoków w skórce AZ2:R dla filman.cc jest cały czas aktualna...
Zaznaczam, że w widokach w tym dodatku chodzi mi szczególnie o widoki graficznie podobne do Media Info/Media Info 2/Tri-Panel lub chociaż widok Tri-Panel (ewentualnie podobny widok).
Pozdrawiam
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ściągnąłem na komputer bez żadnego problemu plik ZIP, potem instalacja z tego pliku na Android TV.
DZIAŁA TEN PLIK tj. prawie wszystkie widoki działają, w tym info testowe i graficzne np. są okładki filmów. Moim zdaniem najładniej wygląda widok Tri-Panel. Działa też blokada widoku.
Wielkie dzięki.
Jest to znakomite rozwiązanie i je zastosowałem
, ale po aktualizacji wtyczki przez mbebe może przestać działać i prośba do @DenDy o poprawienie widoków w skórce AZ2:R dla filman.cc jest cały czas aktualna... Zaznaczam, że w widokach w tym dodatku chodzi mi szczególnie o widoki graficznie podobne do Media Info/Media Info 2/Tri-Panel lub chociaż widok Tri-Panel (ewentualnie podobny widok).
Pozdrawiam