@leszekgd Aż się uśmiechnąłem
, tak, oglądam filmy w tym na FF3 ze źródeł filman. W FF3, to źródło wymaga logowania nawet dla wersji bezpłatnej, natomiast w FF...
Wtyczka od mbebe wymaga rejestracji, aby działała wersja bezpłatna. Oglądam z tych dodatków filmy przesyłane strumieniowo. Z torrentów nie korzystam wcale.
Wracając do tematu.
Każdy ma prawo do swego zdania, ja szanuję wszystkie opinie.
Jedno jest pewne @DenDy oceni i przemyśli to czy można zrobić określone zmiany w widokach i szybkość skórki na tym nie ucierpi.
Oczywistym jest fakt, że @DenDy jest opiekunem skórki AZ2:R i tylko od niego zależy czy dokona wprowadzenia nowego widoku w tej skórce.
Pozdrawiam
, tak, oglądam filmy w tym na FF3 ze źródeł filman. W FF3, to źródło wymaga logowania nawet dla wersji bezpłatnej, natomiast w FF... Wtyczka od mbebe wymaga rejestracji, aby działała wersja bezpłatna. Oglądam z tych dodatków filmy przesyłane strumieniowo. Z torrentów nie korzystam wcale.
Wracając do tematu.
Każdy ma prawo do swego zdania, ja szanuję wszystkie opinie.
Jedno jest pewne @DenDy oceni i przemyśli to czy można zrobić określone zmiany w widokach i szybkość skórki na tym nie ucierpi.
Oczywistym jest fakt, że @DenDy jest opiekunem skórki AZ2:R i tylko od niego zależy czy dokona wprowadzenia nowego widoku w tej skórce.
Pozdrawiam