@DenDy, minęło trochę czasu jak wprowadziłeś zmiany w widokach np. pozbyłeś się animacji w widokach. Przyjąłem to z mieszanymi uczuciami, ale nie pisałem o tym, gdyż ogólnie to mi się spodobało. Po czasie przyzwyczaiłem się całkowicie do obsługi widoków bez animacji w widokach, jest to naprawdę dobre rozwiązanie wpisujące się w minimalistyczny dizajn (design) skórki AZ2:R
Widoki lepiej działają w dodatkach np. w ekino-tv poprawionym przez @tele nareszcie fajnie działa Media Info, Tri-Panel czy inne widoki. Oczywiście w FF i FF3 zawsze wszystko działało dobrze i dalej działa, ale inne dodatki były, jeżeli chodzi o widoki często bardzo słabe. Wiem, że to niedopracowanie tych wtyczek, a nie wina skórki AZ2:R. Jednak teraz po ostatnich Twoich zmianach, skórka AZ2:R lepiej działa na tych dodatkach w widokach.
Wydaje mi się, że skórka AZ2:R jest już prawie perfekcyjna...
Pozdrawiam
Widoki lepiej działają w dodatkach np. w ekino-tv poprawionym przez @tele nareszcie fajnie działa Media Info, Tri-Panel czy inne widoki. Oczywiście w FF i FF3 zawsze wszystko działało dobrze i dalej działa, ale inne dodatki były, jeżeli chodzi o widoki często bardzo słabe. Wiem, że to niedopracowanie tych wtyczek, a nie wina skórki AZ2:R. Jednak teraz po ostatnich Twoich zmianach, skórka AZ2:R lepiej działa na tych dodatkach w widokach.
Wydaje mi się, że skórka AZ2:R jest już prawie perfekcyjna...
Pozdrawiam