(11-12-2024, 09:08 AM)Tomek napisał(a): A parametr&startCount=10by tu nie pomógł - zabawa nim (ewentualnie dodanie go w opcje scrapera) pozwoliłoby odsiać "syfy".
10 - dałem eksperymentalnie - podobne problemy mieliśmy kiedyś w FF z wyszukiwaniem z tmdb - trzeba było bawić się właśnie ocenami żeby coś lepiej wychwycić
Tak czy siak znajdą się błędnie dobrane filmy z automatem, które wymagają manualnego wyszukania.
Aktualnie poprawiłem dodatkowe plakaty dla filmweb. Filmweb w kodzie stosuje rozszerzenie webm dla plików graficznych, wynika, że kodi ich nie obsługuje, więc poprawiłem, aby pobierało jpg. Dodatkowo widzę, że filmweb "nazwy filmów" w kodzie strony ma kilka różnych szablonów, albo błędy, bo spacja pomiędzy " a > raczej jest błędem
. Muszę to poprawić, bo zauważyłem, że czasem wtyczka nie pobiera informacji z tmdb, w tym id, dla obsługi kolekcji na przykład.Czekam na inne uwagi, aby poprawić. Dodatkowo propozycje generowania listy wyników, aby automat który wybiera 1 wynik był dla większości zapytań poprawny.
EDIT:
Dodałem poprawkę dodatkowych plakatów oraz dodatkowy warunek min. 10 ocen to generowania listy dla automatycznego wyszukiwania.
Poprawka jest na github, kto chce może sprawdzić, czekam na uwagi.
@mjw zaktualizuj wtyczke w repozytorium