@leszekgd, funkcja o której piszesz na moją prośbę @DenDy już jakiś czas temu wprowadził do skórki AZ2R, jest to fajna funkcja, ale w Android TV musi być załączone ustawienie skóry > Zezwól na przewijanie paska postępu > OK
Zrzut ekranu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Funkcja działa z opcją aktywny pasek przewijania tj. przewijanie paska postępu wideo (OK i przycisk działają w czasie pauzy). Zawarte w ustawieniach skórki:
Ustawienia > SKÓRA > Wideo/Muzyka > OSD WIDEO > Zezwól na przewijanie paska postępu > OK (ta super funkcja została też wprowadzona do skórki AZ2:R na moją prośbę)
Gdy mamy włączoną opcję "Zezwól na przewijanie paska postępu" w ustawieniach skóry.
Otwarcie panelu informacyjnego o filmie następuje po drugim naciśnięciu strzałki "góra".
OSD można zamknąć przyciskiem "cofnij" na pilocie Android TV.
To wszystko działa bardzo dobrze, bez żadnych problemów.
Pozdrawiam
Edycja. @leszekgd, być może co innego miałeś na myśli... Bynajmniej tak zrozumiałem Twój post, dlatego dałem taką odpowiedź.
Podziękowali: leszekgd
Zrzut ekranu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Funkcja działa z opcją aktywny pasek przewijania tj. przewijanie paska postępu wideo (OK i przycisk działają w czasie pauzy). Zawarte w ustawieniach skórki:
Ustawienia > SKÓRA > Wideo/Muzyka > OSD WIDEO > Zezwól na przewijanie paska postępu > OK (ta super funkcja została też wprowadzona do skórki AZ2:R na moją prośbę)
Gdy mamy włączoną opcję "Zezwól na przewijanie paska postępu" w ustawieniach skóry.
Otwarcie panelu informacyjnego o filmie następuje po drugim naciśnięciu strzałki "góra".
OSD można zamknąć przyciskiem "cofnij" na pilocie Android TV.
To wszystko działa bardzo dobrze, bez żadnych problemów.
Pozdrawiam
Edycja. @leszekgd, być może co innego miałeś na myśli... Bynajmniej tak zrozumiałem Twój post, dlatego dałem taką odpowiedź.
Podziękowali: leszekgd