@DenDy po wielu zmianach skórka AZ2:R jest dobrze zaprojektowana, od paska wyszukiwania, który jest w pełni funkcjonalny dla Android TV, szybki dostęp do obsady w OSD itd. I za to dziękuję.
Wszystko co najważniejsze już w skórce AZ2:R jest.
Moim skromnym zdaniem warto jeszcze wprowadzić dwie funkcje tj.
1. Opcja pełnej przezroczystości w całym OSD:
- wokół ikonek kontrolnych w OSD
- wokół wyskakujących okienek w OSD
- jednym zdaniem, wszędzie w OSD, aby uzyskać taki efekt jak w Player Process Info Zrzuty ekranu Linki:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Oczywiście, że jako opcja, ponieważ w końcu kwestia gustu, jak komuś nie będzie pasowało, to w ustawieniach skóry nie będzie tej pełnej przezroczystości w OSD załączać.
2. Dodanie innych kolorów w ustawieniach interfejsu:
Ustawienia > Ustawienia Interfejsu > INTERFEJS > Kolory
proponuję dodać z Arctic: Zephyr - Reloaded tj:
Brown Zrzut ekranu Link:
Light Brown
Z tych dwóch kolorów bardziej chodzi mi o Light Brown Zrzuty ekranu Linki:
Z kolorów, nie wiem czy w przypadku tego koloru tj. Blue technicznie jest możliwe, ale gdyby było, to jeszcze dodanie Blue (niebieski kolor lub podobny).
To tyle z moich propozycji, proszę o ich rozważenie.
Pozdrawiam
Edycja. Szczególnie chodzi mi o dodanie opcji z punktu 1 tj. przezroczystość w OSD, taka jaka jest przy wyświetlaniu Player Process Info.
Co do punktu 2, nie mam na myśli wprowadzenia zmian układu skórki, tylko (o ile to możliwe) powiększenie palety kolorów używanych w interfejsie dla wyświetlanych ekranów.
Wszystko co najważniejsze już w skórce AZ2:R jest.Moim skromnym zdaniem warto jeszcze wprowadzić dwie funkcje tj.
1. Opcja pełnej przezroczystości w całym OSD:
- wokół ikonek kontrolnych w OSD
- wokół wyskakujących okienek w OSD
- jednym zdaniem, wszędzie w OSD, aby uzyskać taki efekt jak w Player Process Info Zrzuty ekranu Linki:
Oczywiście, że jako opcja, ponieważ w końcu kwestia gustu, jak komuś nie będzie pasowało, to w ustawieniach skóry nie będzie tej pełnej przezroczystości w OSD załączać.
2. Dodanie innych kolorów w ustawieniach interfejsu:
Ustawienia > Ustawienia Interfejsu > INTERFEJS > Kolory
proponuję dodać z Arctic: Zephyr - Reloaded tj:
Brown Zrzut ekranu Link:
Light Brown
Z tych dwóch kolorów bardziej chodzi mi o Light Brown Zrzuty ekranu Linki:
Z kolorów, nie wiem czy w przypadku tego koloru tj. Blue technicznie jest możliwe, ale gdyby było, to jeszcze dodanie Blue (niebieski kolor lub podobny).
To tyle z moich propozycji, proszę o ich rozważenie.
Pozdrawiam
Edycja. Szczególnie chodzi mi o dodanie opcji z punktu 1 tj. przezroczystość w OSD, taka jaka jest przy wyświetlaniu Player Process Info.
Co do punktu 2, nie mam na myśli wprowadzenia zmian układu skórki, tylko (o ile to możliwe) powiększenie palety kolorów używanych w interfejsie dla wyświetlanych ekranów.