@DenDy Z końcem roku chcę podziękować Ci za wszystkie udane zmiany w skórce AZ2:R.
Ja ostatnio wnioskowałem o rozbudowane zmiany w skórce, które nurtowały mnie od jakiegoś czasu. Odpisałeś mi, że nie planujesz wiele zmian w AZ2:R z kilku powodów, które wymieniłeś.
No cóż, przeczytałem je i mam nadzieję, że chociaż funkcja większej przezroczystości wokół wyskakujących okienek w OSD zostanie w przyszłości rozpatrzona pozytywnie, aby uzyskać taki efekt jak w Player Process Info Zrzuty ekranu Linki:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Lub przynajmniej uzyskać dużo większe zwiększenie przezroczyści. Obecnie stosowane wyskakujące okienka w OSD są bardzo ciemne i zasłaniają dużą część filmu.
Do tego, niestety, to jest nieestetyczne w wyglądzie, przezroczyste zdecydowanie wygląda dużo ładniej.
Nie proszę feedback, gdyż chyba to mój ostatni wniosek, jak kiedyś zdecydujesz się wprowadzić większą przezroczystość w wyskakujących okienkach w OSD to bardzo dobrze, jak nie to trudno.
A więc bez feedback, co ma być, to może będzie...
Szczęśliwego Nowego Roku!
Ja ostatnio wnioskowałem o rozbudowane zmiany w skórce, które nurtowały mnie od jakiegoś czasu. Odpisałeś mi, że nie planujesz wiele zmian w AZ2:R z kilku powodów, które wymieniłeś.
No cóż, przeczytałem je i mam nadzieję, że chociaż funkcja większej przezroczystości wokół wyskakujących okienek w OSD zostanie w przyszłości rozpatrzona pozytywnie, aby uzyskać taki efekt jak w Player Process Info Zrzuty ekranu Linki:
Lub przynajmniej uzyskać dużo większe zwiększenie przezroczyści. Obecnie stosowane wyskakujące okienka w OSD są bardzo ciemne i zasłaniają dużą część filmu.
Do tego, niestety, to jest nieestetyczne w wyglądzie, przezroczyste zdecydowanie wygląda dużo ładniej. Nie proszę feedback, gdyż chyba to mój ostatni wniosek, jak kiedyś zdecydujesz się wprowadzić większą przezroczystość w wyskakujących okienkach w OSD to bardzo dobrze, jak nie to trudno.
A więc bez feedback, co ma być, to może będzie...
Szczęśliwego Nowego Roku!