(20-01-2025, 01:51 PM)artmiecz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
gdzie kolejne pozycje doczytywane są dynamicznie poprzez JavaScript, czego standardowa obsługa Pythona nie obsługuje. Nie udało mi się znaleźć parametru paginacji, ewentualnie gdzieś natrafiłem chyba na ilość na raz, ale nie pamiętam, czemu z tego zrezygnowałem.
Cytat:Dodatkowo mam pytanie czy można (w jednym miejscu) dla całego dodatku FF zmienić opcje widoku we wszystkich katalogach (tam gdzie są wyświetlane filmy) np. na plakat lub kolejka, a w folderach głównych na kafelki, czy trzeba przejść przez wszystkie katalogi i podkatalogi?A patrzyłeś w "Narzędzia" --> "Style wyświetlania" ? Ewentualnie mogę dodać jeszcze 1 typ, np. "Katalogi"
A jako ciekawostka w serialach/sieci po zmianie widoku np w HBO na kolejka, zmiana jest zapamiętana także dla kolejnych stron tj. następne 20 wczytuję się także w widoku kolejka (dla nowe seriale też), a w katalogu filmy np gatunki/akcja lub przygodowy już nie tj. po wczytaniu następnych znowu mamy domyślny widok "lista" i trzeba zmieniać. W pierwszej chwili myślałem że obejmuje to wszystkie filmy ale np kategorie wiekowe pr-13 po zmianie na pierwszej stronie kolejne wczytuje z nowym widokiem, czyli mamy tu jakąś losowość. Wiem że są różne skórki, ale wolał bym uniknąć ich instalacji.
Cytat:I jeszcze jedno, czy jest możliwość wyświetlania dłuższej listy filmów (tytułów) np 50.TMDB zwraca domyślnie po 20 wyników i stąd to ogranicznie.
(19-01-2025, 08:27 AM)Bakun83 napisał(a): Mam za to inny problem jeśli mam film z napisami wyszukany z obejrzyjto nie pokazuje mi napisów. Próbowałem w menu odtwarzacza włączyć napisy ale się nie daje
Ciekawa sprawa z tego typu napisami - jest światełko w tunelu.
Na razie udało mi się uzyskać angielskie napisy - polskie coś nie chcą działać.
Powinno działać w kolejnej wersji.
Podziękowali: arkady1964, Bakun83, darekb065
|
FanFilm - modyfikacja tele
|
1
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości