10-04-2025, 03:33 PM
(10-04-2025, 03:23 AM)Tomek napisał(a): Jeśli można, skąd bierzesz linki? Jak omijasz captche? Jak z CF? Jak z apkami typu Disney, Netflix...
Omijanie captchy to najprostsza sprawa - nie chcę udzielać szczegółów bo serwisy zaczną się bronić. Jutro, albo po jutrze postaram się wydać aplikację do testów to sobie ogarniecie jak to działa - niestety będzie trzeba poczekać jeszcze kilka dni na wersje na telefon bo źle się ona skaluje na telefonie
(10-04-2025, 03:23 AM)Tomek napisał(a): Jak z apkami typu Disney, Netflix...
Nie rozumiem pytania - filmy z tych aplikacji są dostępne w mojej aplikacji - teraz pracuję nad funkcją "kontynuuj oglądanie" - W filmach już działa, a do seriali muszę jeszcze przystosować API. Jak nie macie czasu obejrzeć filmu do końca i musicie wyjść gdzieś to aplikacja sama po wybraniu filmu wznowi oglądanie od ostatniego miejsca.
Dodatkowo dojdzie oparta o sztuczną inteligencje funkcja proponowanych filmów w Waszym guście, czyli to co dodacie do ulubionych będzie uwzględnione w propozycji następnych podobnych filmów. Tworzę tą aplikacje w taki sposób jak sam chciałbym z niej korzystać.
(10-04-2025, 03:23 AM)Tomek napisał(a): @adas13 - nie zaśmiecaj tematu - wrzucanie tego typu rzeczy bez słowa opisu jest kompletnie bez sensu
aż ciekawi mnie co takiego mógł on wrzucić