10-04-2025, 06:25 PM
(10-04-2025, 03:33 PM)Piratex napisał(a): Omijanie captchy to najprostsza sprawa - nie chcę udzielać szczegółów bo serwisy zaczną się bronić. Jutro, albo po jutrze postaram się wydać aplikację do testów to sobie ogarniecie jak to działa - niestety będzie trzeba poczekać jeszcze kilka dni na wersje na telefon bo źle się ona skaluje na telefonieTo się zaczną bronić tydzień później...
(10-04-2025, 03:33 PM)Piratex napisał(a):Nie ważne - szukałem tego "następstwa FF" - a tu:(10-04-2025, 03:23 AM)Tomek napisał(a): Jak z apkami typu Disney, Netflix...
Nie rozumiem pytania - filmy z tych aplikacji są dostępne w mojej aplikacji
- trakt nie ma - czyli progres tylko na danym urządzeniu... nie ma dostępu do list użytkowników
- imdb nie ma
- TMDB - tylko zapytam - własne listy TMDB? wyszukiwanie po aktorach/reżyserach?
- obsługi zewnętrznych apek nie ma (Disney/Netflix - nie zawsze wszystko jest na stronkach - część rzeczy jest tylko w serwisach pierwotnych)
- obsługi zewnętrznych źródeł (np. filmów które mam na dysku, na NFS, WEBDAV, samba)
- ograniczone do Androida i ewentualnie potem do iOS... Czyli nawet nie mam szans przetestować....
- a jeszcze nie zacząłem mówić o rzeczach które są tylko w
ff3 a nie ma ich w ff czy w ff tele modWięc następcą dla FanFilm nie jest żadnym - to po prostu kolejna apka do filmów.
EOT dla mnie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...