Wszystkie argumenty które podałem wcześniej działały w wersji ff którą miałeś wcześniej. Wersja tele poza scraperami i kilkoma poprawkami nie wniosła do tego zakresu nic więcej. Także wtedy to też nie był nastepca ff.
Tu nie chodzi że krytykuję co robisz tylko że zupełnie niepotrzebnie zacząłeś od porównania z fanfilm, kiedy to są zupełnie dwie inne rzeczy. Łączy je tylko odtwarzanie filmów. Dzieli jak widać bardzo wiele. Niestety nie będę mógł nawet przetestować - brak androida na którym mogę coś instalować.
Tu nie chodzi że krytykuję co robisz tylko że zupełnie niepotrzebnie zacząłeś od porównania z fanfilm, kiedy to są zupełnie dwie inne rzeczy. Łączy je tylko odtwarzanie filmów. Dzieli jak widać bardzo wiele. Niestety nie będę mógł nawet przetestować - brak androida na którym mogę coś instalować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...