11-04-2025, 08:08 AM
(11-04-2025, 04:11 AM)Tomek napisał(a): Wszystkie argumenty które podałem wcześniej działały w wersji ff którą miałeś wcześniej. Wersja tele poza scraperami i kilkoma poprawkami nie wniosła do tego zakresu nic więcej. Także wtedy to też nie był nastepca ff.
Tu nie chodzi że krytykuję co robisz tylko że zupełnie niepotrzebnie zacząłeś od porównania z fanfilm, kiedy to są zupełnie dwie inne rzeczy. Łączy je tylko odtwarzanie filmów. Dzieli jak widać bardzo wiele. Niestety nie będę mógł nawet przetestować - brak androida na którym mogę coś instalować.
nie wiedziałem że jest wersja z działającymi linkami - wiedziałem tylko że wersja już jest nie wspierana. Miałbym pytanie do @tele albo kogoś kto się zna na tym dobrze bo jestem kompletnie zielony w tym jak to działa. Aplikacja przepytuje serwisy, ale jakimś dziwnym sposobem odpowiada jej VODI i nie wiem na jakiej komunikacji się to odbywa - rozbierając scrapera w pythonie, który jako jedyny znajduje mi do danego serialu w ff linki to po uruchomieniu go poza kodi on nie ma już tych linków. Dodatkowo jak mi znajdzie jakiś link to on nie działa - funkcja czy litery krzaczki ma za zadanie sprawdzać czy link czy strumień ? może jest ktoś kto mnie wprowadzi w sprawy techniczne tego - całą noc próbuję to rozpracować