Proszę, na razie działa strona startowa i wyszukiwarka - linki nie wszystkie działają - staram się to udoskonalić, ale zastanawiam się coraz bardziej nad sensem tego i zaczynam powątpiewać. Jest to mega wersja beta bo linki z czasem przestaną działać, ale z tym samym czasem linki będą pobierane w samej aplikacji - nie wszystkie linki aktualnie też działają, a jak wejdziecie w seriale to musicie chwile poczekać - okay... jest to wersja Alpha[attachment=undefined]
nie wiem czy wejdzie tu załącznik 220 mb
strona głowna aduje się po minucie bo pracowałem nad innymi rzeczami niż wygląd. Najłatwiejsze zostawiam na koniec
Nie da sie - macie - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
aplikacja wspiera telewizory, ale na telefonie też się włączy - seriale się nie skalują, nie da się włączyć odcinka - na android TV po hdmi cec (czerwony przycisk pozwala wybrać źródło - tych jest mało - pracuje nad tym) - większość filmów się włącza, ale nie wszystkie
kontynuacja w filmach jest - dodaje do ulubionych, ale nie odczytuje - bardziej pracuje aktualnie nad źródłami aby były wszystkie filmy niż nad działaniem - w przyszłości połączę to z traktem aby była to aplikacja niezależna
Podziękowali: kopernik1983, machinee
nie wiem czy wejdzie tu załącznik 220 mb
strona głowna aduje się po minucie bo pracowałem nad innymi rzeczami niż wygląd. Najłatwiejsze zostawiam na koniec
Nie da sie - macie - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
aplikacja wspiera telewizory, ale na telefonie też się włączy - seriale się nie skalują, nie da się włączyć odcinka - na android TV po hdmi cec (czerwony przycisk pozwala wybrać źródło - tych jest mało - pracuje nad tym) - większość filmów się włącza, ale nie wszystkie
kontynuacja w filmach jest - dodaje do ulubionych, ale nie odczytuje - bardziej pracuje aktualnie nad źródłami aby były wszystkie filmy niż nad działaniem - w przyszłości połączę to z traktem aby była to aplikacja niezależna
Podziękowali: kopernik1983, machinee