(13-04-2025, 01:56 AM)arkady1964 napisał(a): Ostatnio z braku czasu mniej przeglądam Forum i dopiero "wszedłem" na ten wątek, pytanie:
Gdzie apkę można pobrać do testów i czy będzie na Github?
Pozdrawiam
Aplikacja jest do pobrania - źródłem aktualnie jest jedna strona, ale już pracuję nad tym aby dodać wszystkie te same źródła co w FF
(13-04-2025, 06:25 AM)Jmno napisał(a): Ale jakie są źródła takie co w ff ?
I czy są automatycznie zwiastuny?
Czy będą wszystkie filtry video i dźwiękowe kinowe?
Teraz chat gpt mi trochę ulepsza ff jeśli chodzi o filtry także dodaje wyjątki i nawet nie wiedziałem o tym gpt mi podpowiedział o frazie ts czyli TS (Telesync) to:nagranie z sali kinowej, ale dał mi wyjątek bo powiedział mi że jest jakiś serial z końcówką w nazwie ts to bot zrobił mi wyjątek aby linki były pokazywane a osobno ts odrzucane
GPT jest okay, ale do prostych rzeczy w programowaniu - polecam na co dzień korzystać z claude.ai - jest bardziej ogarnięta i precyzyjna w programowaniu - format .ts odnosi się do transmisji i jest wykorzystywany w IPTV. Ja mówię o formacie:
Format plików [b].ts[/b] (Transport Stream) to cyfrowy format kontenera używany głównie do transmisji i
przechowywania danych wideo, audio oraz innych danych. Jest szeroko stosowany w systemach nadawczych,
takich jak DVB (Digital Video Broadcasting), ATSC (Advanced Television Systems Committee) czy IPTV.