(13-04-2025, 03:22 PM)Vaxer94 napisał(a):Już wiem dlaczego - brak certyfikatu SSL na Chrome wywala błąd który trzeba potwierdzić(13-04-2025, 01:38 PM)arkady1964 napisał(a): Prośba, podaj jakiś działający link do strony z APK, nic mi się nie otwiera...Ten link do pliku apk co jest wyżej otwórz skopiuj go i w nowej karcie otwórz lub z innej przeglądarki spróbuj pobrać
Ponawiam pytanie, czy aplikacja będzie na Github?
Pozdrawiam
(13-04-2025, 06:49 PM)PLDzerghh0 napisał(a): @Piratex mam pytanie czy będzie kiedyś seriale takie jak na filman no Klan z odcinkami działałyDążę do tego aby wszystko działało - uwielbiam kiedy użytkownicy piszą o błędach bo to znaczy że nie robię tego sam dla siebie - pozdrawiam
(13-04-2025, 06:54 PM)arkady1964 napisał(a): Idzie zainstalować APK, wrażenia po szybkim teście.Nie mam tego sprzętu, nie wiem jak się zachowa inny pilot który nie jest odpowiednikiem oryginalnego pilota podłączonego po HDMI CEC
Nie działa sterowanie filmu na Android TV tj. nie działa sterowanie dedykowanym pilotem Android TV, ani podłączonym pilotem Air Mouse (odpowiednik myszy i klawiatury bezprzewodowej podłączonej przez USB urządzenia Android TV).
Pozdrawiam
Arkady nie działa sterowanie androida wcale, wyślij mi zdjęcie pilota (guziki), a postaram się go przeanalizować - pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964