24-04-2025, 12:33 AM
Dzień dobry
Mam dla was dobre wiadomości
Wydaje wersje Robin Hood'a 1.1, ale jest to nadal alpha. Możecie ją pobrać pod adresem:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Co nowego? A dużo rzeczy:
1. Dodałem obsługę pilota podczas odtwarzania - można wybrać źródło (Lektor, Napisy, etc.)
2. Pojawiło się ładowanie podczas włączania - ładowanie treści w tle
3. Minimalna wersja instalacji to 5.0 - Ale nie oznacza to że będzie ona poprawnie działać na takim androidzie
4. Podczas odtwarzania serialu, po wciśnięciu okay można zobaczyć opis o czym jest
5. Aplikacja stała się niezależna ale wciąż nie ma wielu źródeł
6. Naprawiłem wyszukiwarkę - już wyszukiwanie nie jest ciężarem
7. Podczas ładowania źródeł seriali jest informacja o ładowaniu, oraz o braku źródeł
8. Podczas odtwarzania filmów też pojawia się informacja o braku linków
9. Poprawiłem czytelność podczas wyświetlania karty filmu i seriali
10. Przyśpieszyłem działanie aplikacji - już nie szuka tak długo, ale wciąż aplikacja nie ma wielu źródeł
Jeśli ktoś będzie chciał wesprzeć projekt lub się odwdzięczyć to wiecie gdzie mnie szukać - pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964, paul
Mam dla was dobre wiadomości
Wydaje wersje Robin Hood'a 1.1, ale jest to nadal alpha. Możecie ją pobrać pod adresem:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Co nowego? A dużo rzeczy:
1. Dodałem obsługę pilota podczas odtwarzania - można wybrać źródło (Lektor, Napisy, etc.)
2. Pojawiło się ładowanie podczas włączania - ładowanie treści w tle
3. Minimalna wersja instalacji to 5.0 - Ale nie oznacza to że będzie ona poprawnie działać na takim androidzie
4. Podczas odtwarzania serialu, po wciśnięciu okay można zobaczyć opis o czym jest
5. Aplikacja stała się niezależna ale wciąż nie ma wielu źródeł
6. Naprawiłem wyszukiwarkę - już wyszukiwanie nie jest ciężarem
7. Podczas ładowania źródeł seriali jest informacja o ładowaniu, oraz o braku źródeł
8. Podczas odtwarzania filmów też pojawia się informacja o braku linków
9. Poprawiłem czytelność podczas wyświetlania karty filmu i seriali
10. Przyśpieszyłem działanie aplikacji - już nie szuka tak długo, ale wciąż aplikacja nie ma wielu źródeł
Jeśli ktoś będzie chciał wesprzeć projekt lub się odwdzięczyć to wiecie gdzie mnie szukać - pozdrawiam
Podziękowali: arkady1964, paul