25-04-2025, 02:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2025, 02:44 PM przez arkady1964.)
Już nie wiem jak mam pisać, ale jeszcze raz.
Aplikacja odtwarza wszystkie filmy i seriale w 99,99%...
I co z tego, jak po kliknięciu "OK" w box-ie Android TV jest tylko info o fabule, nie ma żadnego interfejsu OSD...
Kolejny raz powtarzam, że nie na żadnego interfejsu OSD, czyli wyświetlanych przycisków na ekranie tzn. play/pauza, przewijania filmu, paska postępu filmu itp.
Dlatego dałem sugestię, aby dodać w ustawieniach zewnętrzny odtwarzacz np. MX player, który rozwiąże ten problem w tej aplikacji.
Pozdrawiam
Edit. filmy cały czas odtwarza w "Oglądaj". Natomiast nie działa żaden interfejs OSD. Odtwarza film i po wciśnięciu przycisku "OK" na pilocie od Android TV wyświetla się tylko info o fabule filmu. Nie ma nic więcej...
Czyli zero możliwości nawigacji w trakcie filmu!!!
Edit 2. Dla większej jasności w Android TV Twoja apka działa jak w kinie, po kliknięciu "Oglądaj" nie można nic zrobić, film się odtwarza, ale nie ma żadnej możliwości sterowania odtwarzaniem. Można tylko przerwać odtwarzanie wychodząc z aplikacji..
Z czymś takim spotkałem się pierwszy raz...
Aplikacja odtwarza wszystkie filmy i seriale w 99,99%...
I co z tego, jak po kliknięciu "OK" w box-ie Android TV jest tylko info o fabule, nie ma żadnego interfejsu OSD...
Kolejny raz powtarzam, że nie na żadnego interfejsu OSD, czyli wyświetlanych przycisków na ekranie tzn. play/pauza, przewijania filmu, paska postępu filmu itp.
Dlatego dałem sugestię, aby dodać w ustawieniach zewnętrzny odtwarzacz np. MX player, który rozwiąże ten problem w tej aplikacji.

Pozdrawiam
Edit. filmy cały czas odtwarza w "Oglądaj". Natomiast nie działa żaden interfejs OSD. Odtwarza film i po wciśnięciu przycisku "OK" na pilocie od Android TV wyświetla się tylko info o fabule filmu. Nie ma nic więcej...
Czyli zero możliwości nawigacji w trakcie filmu!!!Edit 2. Dla większej jasności w Android TV Twoja apka działa jak w kinie, po kliknięciu "Oglądaj" nie można nic zrobić, film się odtwarza, ale nie ma żadnej możliwości sterowania odtwarzaniem. Można tylko przerwać odtwarzanie wychodząc z aplikacji..
Z czymś takim spotkałem się pierwszy raz...