Plikiem local.py bawiłem się już "za czasów FF3 alfa" - świetne narzędzie dla "grzebaczy" i " szczegółowców" (ja lubię
).
I od tamtego czasu dręczy mnie jedna konkretna sprawa: jak w pliku local.py WYŁĄCZYĆ pokazywanie w menu Kraje zakładki "Skandynawia"?... bo jak stworzyć analogiczną zakładkę z grupami krajów to ja wiem (np. stworzyłem sobie grupę Bałkany) - ale wyłączyć Skandynawii w local.py nie umiem (mogę to z łatwością zrobić w const.py, ale przecież nie o to chodzi, bo to plik "nadpisywalny")...
Tu nawet nie chodzi o to, że nie chcę mieć grupy Skandynawia (lubię skandynawskie seriale) - chcę tylko wiedzieć, jak ją ewentualnie "zniknąć" bez ingerencji w const.py.
).I od tamtego czasu dręczy mnie jedna konkretna sprawa: jak w pliku local.py WYŁĄCZYĆ pokazywanie w menu Kraje zakładki "Skandynawia"?... bo jak stworzyć analogiczną zakładkę z grupami krajów to ja wiem (np. stworzyłem sobie grupę Bałkany) - ale wyłączyć Skandynawii w local.py nie umiem (mogę to z łatwością zrobić w const.py, ale przecież nie o to chodzi, bo to plik "nadpisywalny")...
Tu nawet nie chodzi o to, że nie chcę mieć grupy Skandynawia (lubię skandynawskie seriale) - chcę tylko wiedzieć, jak ją ewentualnie "zniknąć" bez ingerencji w const.py.