A ja mam dziwny problem i nie wiem czy w ogóle związany z Arctic: Zephyr 2 - Resurrection ...chyba tak na 50% ? ...pojawia mi się komunikat / błąd podczas logowania do serwerka z moimi plikami audio wideo oczywiście na KODI 21.2 LibreElec + w/w skin treść nie wiem czy ważna: ikonka (i) chyba informacje : ..."The muvieDB Helper błąd ..więcej informacji w dzienniku"... nie zaglądałem do dziennika bo pewnie i tak bym go nie rozwiązał :-) a co więcej ten plugin chyba dziala u mnie poprawnie ściąga info / foto filmów i jest OK ? ...ale chciałem usunąć problem wyłączając wyświetlanie komunikatów i błędów w KODI i niby mam wyłączone ale na skinie Estuary (default) i o dziwo jak przełączę na ten skin to tego problemu nie ma :-) ...jak powrócę do Arctic to znowu ..pluuum i mając dość głośno TV jest to bardzo męczące bo za każdym razem po najechaniu na jakiś film :-) ...może ktoś coś wie jak z tym walczyć może jeszcze są jakieś ustawienia w Arctic ale nie mogę znaleźć.
Ps. OK troszkę udało się to zmniejszyć do jednego ...pluuum :-) podczas logowania / wyświetlania zasobów serwera i wyświetlania filmów ...w ustawieniach skina wyłączyłem : rejestracje zdarzeń w pliku dziennika. Było by OK gdyby nie dźwięk a wyświetlało sam napis który można w ostateczności zignorować.
Ps. OK troszkę udało się to zmniejszyć do jednego ...pluuum :-) podczas logowania / wyświetlania zasobów serwera i wyświetlania filmów ...w ustawieniach skina wyłączyłem : rejestracje zdarzeń w pliku dziennika. Było by OK gdyby nie dźwięk a wyświetlało sam napis który można w ostateczności zignorować.