06-09-2018, 03:44 AM
Kodi wyświetla domyślnie taki format, jaki ma film. Jeśli film jest z paskami po boku/na górze to tak wyświetli. Można to zmienić w opcjach podczas wyświetlania filmów, wciskając bodajże z na klawiaturze.
Co do 5.1 jeśli film ma taką ścieżkę to ja puści. Jeśli nie ma, to idzie w stereo (tak jest najczęściej). Można też dźwięk przekazać za pomocą kabla optycznego do amplitunera przez ustawienia / system/ dźwięk.
Co do 5.1 jeśli film ma taką ścieżkę to ja puści. Jeśli nie ma, to idzie w stereo (tak jest najczęściej). Można też dźwięk przekazać za pomocą kabla optycznego do amplitunera przez ustawienia / system/ dźwięk.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.