08-10-2017, 07:59 PM
(07-10-2017, 09:13 PM)emcet napisał(a): Witam serdecznie ,
Posiadam Telewizor od Sony , podajże KD XD 55 coś tam , telewizor posiada system Androida , najnowszy z możliwych systemów , kodi posiadam wersję 17.4 czyli aktualna .
Problem jest taki że nie mogę normalnie w spokoju oglądac jakiej kolwiek telewizji gdyż co 5/7 MAX 10 minut wywala wtyczkę lub kodi ale najczęściej wtyczkę . zacina się na amen.. WKURWIA TO NIE MOŻLIWIE samo kodi działa tragicznie , naprawdę jest to frustrujące jak kodi się zacina lub wywala co chwilę wtyczkę . Nie ma sensu co 5 mix włączać na nowo kodi . Dodam że to nie jest wina internetu bo internet jest konkretny , jest co prawda na wifi ale jak by była to wina internetu to na macbooku wizja by również posiadała problemy .
Pozdrawiam serdecznie i liczę że znajdzie się ktoś kto będzie potrafił w jakiś sensowny sposób pomóc .
Witam też posiadam ten tv i również miałem ten problem niestety ale podobno jest to wina karty wifi jednym z wyjść jest podłączenie kablem Ethernet ale testowalem i zdarzają sie też zrywania polaczenia, osobiście rozwiązałem to kupujac dodatkowy androidbox zewnetrzny i działa wszystko ok nawet po wifi