Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(14-08-2025, 10:41 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

P.S. Wróciłem do wersji z 11.07.2025 i problem zniknął...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

UWAGA:
W tej wersji testowej z 14 sierpnia nie działa cache źródeł dla seriali. Należy go wyłączyć tymczasowo.
[Obrazek: xtMC19Ol.jpeg]
1
Odpowiedz
@tele

Ta wersja nie wyszukuje w ogóle źródeł TB7
Odpowiedz
(14-08-2025, 08:56 PM)artpaw napisał(a): Ta wersja nie wyszukuje w ogóle źródeł TB7

[Obrazek: fmCGTTEl.jpeg]
Odpowiedz
w takim razie zerknę jutro bo wróciłem na poprzednią wersję . Na tej, 2 seriale wrzuciłem i nie wyszukiwało , ale widocznie jakiś błąd się wkradł u mnie
Odpowiedz
(14-08-2025, 08:56 PM)artpaw napisał(a): @tele

Ta wersja nie wyszukuje w ogóle źródeł TB7
U mnie to samo z tym, że u mnie w ogóle nie wyszukiwało "brak źródeł", więc wróciłem do poprzedniej wersji.
Odpowiedz
REKLAMA:

@burza501
@artpaw
Czy da któryś w Was log?
Bo nie wiem czemu tak się u Was dzieje - u mnie działa.
Odpowiedz
(15-08-2025, 08:42 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@burza501
Dzięki za log.
A czy masz może włączoną opcję "Cache źródeł"? Jak tak, to wyłącz, uruchom ponownie Kodi i sprawdź.
Wiem, że ostatnio to polecałem, ale znalazłem tam błąd dla seriali i próbowałem naprawić i chyba coś nie wyszło.
Czy to samo jest z filmami? czy tylko z serialami?

Odpowiedz
(15-08-2025, 08:57 AM)tele napisał(a): @burza501
Dzięki za log.
A czy masz może włączoną opcję "Cache źródeł"? Jak tak, to wyłącz, uruchom ponownie Kodi i sprawdź.
Wiem, że ostatnio to polecałem, ale znalazłem tam błąd dla seriali i próbowałem naprawić i chyba coś nie wyszło.
Czy to samo jest z filmami? czy tylko z serialami?

Trafiony zatopiony. Najwidoczniej to była przyczyna, wyłączyłem opcje i teraz wyszukuje. Jak się jeszcze czegoś doszukamy będę na bieżąco informował Smile
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: harry92, 1 gości