Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scrubs i watchlista/listy imdb
(16-01-2020, 12:53 PM)bukowski napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dla mnie EOT - nielogicznie utrudniasz udzielenie ci odpowiedzi. Baw się dalej! 

Ja natomiast analizując twój pierwszy post i kolejne podejrzewam gdzie jest twój błąd. I wierz mi - w pierwszym poście który chciałeś usunąć jest wyjaśnienie dlaczego odpowiedzi tu podane nie działają. I zmartwię cię - screen od @mjw nie jest odpowiedzią na twoje pytanie.
No ale ty uważasz że nie ma sensu podawać oryginalnego pytania, gdzie masz dokładnie opisane co chcesz uzyskać (twoje listy imdb - klucz do odpowiedzi), więc szukaj dalej:Smile Gdybyś nie usunął pierwotnego posta, już dawno byś dostał poprawną odpowiedź - a tak poszła sugestia obrazkiem @mjw i jesteśmy w złym miejscu.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości