26-03-2018, 07:08 AM
To że scraperry są bliźniacze to akurat wiem
Mi jakoś zawsze lepiej Incursion działało (ze zcraperami z fanfilm - aktualizowanymi w miarę na bieżąco dzięki niejakiemu GalAnonim
), jednak cały czas mam wrażenie że FanFilm nie do końca słucha się ustawień - timeout, ustawienia języka... Ale to może wrażenie. Musiałbym porobić testy na czystym kodi... A jak wiadomo - nie ma czasu 
SuperFavourites sobie wywaliłem ręcznie
nie znoszę tego dodatku.
BTW - fajny pomysł z repo ku pamięci MrKnow
(ps - te pliczki do Incursion które znalazłem i podałem wcześniej zawierają już "poprawione" scrappery...)
Mi jakoś zawsze lepiej Incursion działało (ze zcraperami z fanfilm - aktualizowanymi w miarę na bieżąco dzięki niejakiemu GalAnonim
), jednak cały czas mam wrażenie że FanFilm nie do końca słucha się ustawień - timeout, ustawienia języka... Ale to może wrażenie. Musiałbym porobić testy na czystym kodi... A jak wiadomo - nie ma czasu 
SuperFavourites sobie wywaliłem ręcznie
nie znoszę tego dodatku.BTW - fajny pomysł z repo ku pamięci MrKnow
(ps - te pliczki do Incursion które znalazłem i podałem wcześniej zawierają już "poprawione" scrappery...)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Powiedz mi, czy są tam wstawione wszystkie niezatwierdzone obecnie pull requesty?