01-02-2025, 06:25 PM
|
filman cc błąd logowania
|
|
REKLAMA:
1
16-04-2025, 05:09 PM
Oby testy się udały
choć jak widzę można się w końcu zalogować Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Na ten moment mam taką listę zmian:
wersja 2.12
Podziękowali: arkady1964
Już "prawie" wszystko gotowe.
Jeszcze muszę tylko zobaczyć, czy da się coś zrobić w przypadku seriali, które mają bardzo dużo odcinków, bo trochę "przycina" się Kodi. Problem w tym, że strona www nie oferuje grupowania i trzeba coś wykombinować aby nie powielać requestow do serwera.
1
Nom, "Plebania" i jej 420 odcinków pierwszego sezonu potrafi zamulić Kodi, ale przy 80-ciu z drugego już tego w sumie nie widzę.
Może da się jakąś "regułę" dodać, że jeżeli jest do wyświetlenia więcej niź np. 60 pozycjji, to na liście będzie maksymalnie 60 odcinków na stronę + "następna strona". Ewentualnie uogólnić i dać 30, bo z tego co widzę to dla filmów i seriali jest 30 wyników na stronę + "następna strona". Wtedy byłoby "po równo" (wszędzie tyle samo).
1
REKLAMA:
22-04-2025, 12:56 AM
Będzie, kiedy będzie. To nie wyścigi.
22-04-2025, 01:21 AM
@manieKMP pytałem ponieważ wyszukuję wtyczka i loguje więc chciałem się upewnić zapytać kiedy będzie ale ok będzie to będzie
Podziękowali: arkady1964
1
22-04-2025, 02:39 AM
Można być pewnym, że poprawiona wersja się ukaże, a wątpię by @tele chciał wydawać nieukończoną wersję i to z dość poważnym problemem "dławiącym" całe Kodi... Być może już jest rozwiązanie tego problemu i wymaga testów, być może jest dalej "znajdowane".
Poza tym, dopiero co dni świąteczne się skończyły, dajmy mu trochę odsapnąć od klawiatury i monitora. Wydany FanFilm jeszcze nie ostygł, można więc trochę poczekać na wtyczkę filmana, nawet jeśli miałoby to potrawać kilka dni. Tak więc, będzie, kiedy będzie... ukończony. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: 2X4NM0Nl.jpeg]](https://i.imgur.com/2X4NM0Nl.jpeg)
choć jak widzę można się w końcu zalogować