Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
@Tomek fanfilm najnowszy kodi 19.5 Matrix skórka z repozytorium kodi addons Aeon nox Silvo

fanfilm 2023.01.06.4 skórka wersja 8.0.1

Chodzi mi czy w samym fan film mogę se zmienić widok na taki jak wybiorę bo [Obrazek: QZcHl0cl.jpg]w skórce to nie problem mam tak
Działa może nie idealnie ale jest ok dzięki wielkie na Aeon nox ale popatrzę na innych skórkach jeszcze
REKLAMA:

Ale to skórka i kodi zarządzają widokami dla poszczególnych typów widoków (dodatki/filmy/seriale/sezony/epizody).
W FanFilm jest owszem opcja ustawienia na sztywno widoku - ale nie działa to chyba idealnie na wszystkich skórkach - wejdź w FanFilm - Narzędzia - Styl wyświetlania - wybierz odpowiednią kategorię - ustaw styl i zapisz

BTW - to tylko na tej skórce aeon nox się tak dzieje - więc to wina skórki a nie FF.

Podziękowali: EMR9
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Witam, po ostatnich aktualizacjach FanFilm, filmy ze zrodel XT7 co minute przerywa na buforowanie, nawet takie po 900 mb, gdzie z darmowych zrodel ida bez problemow o wiekszej wadze. Dziekuje za jakies wskazowki.
To nie wina FanFilm - za odtwarzanie jest już odpowiedzialne kodi (link do działania ff jest w pierwszym poście- wystarczyło przeczytać) Ostatnie aktualizacje nie zmieniły nic w temacie tb7. Najwyraźniej ich serwery znowu mają jakieś problemy.
Sprawdź jeszcze rozwiązanie z http2 (w pierwszym poście)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Rzeczywiscie nie przeczytalem samego poczatku watku, juz uzupelniam.
Wersja Kodi: 19.5.0
Wersja PTW: 0.7.3
Wersja FanFilm: 2023.01.06.4
Wyczyszczony caly Cache w FanFilm
Dalej przerywa na buforowanie zrodel XT7
Konto wazne i hasla wpisane prawidlowo.
Szukam rozwiazania z http2 w pierwszym poscie i albo za szybko patrze albo nie ma.
W pierwszym poście masz:
I jeszcze dodatkowo kilka tematów:
Cytat:Jak działa FanFilm i dlaczego nie zawsze znajduje to, czego szukam
Rozwiązanie dla przycinających źródeł, niedziałającego CDA, resetowania sprzętu itp

W pierwszym linku masz opisane dokładnie że to nie jest wina FF.
W drugim - rozwiązanie z zacinającymi źródłami.

BTW - nie ma takiej wersji PTW:
0.7.3
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ostatnia to:
2023.01.11.0
REKLAMA:

No wlasnie ja mam wersje Polish Team Wizars: 0.7.3, sprawdzam raz jeszcze i tak pisze. Co chodzi o http2, zapisalem plik, zrestartowalem skrzynke i bez roznicy.
A czy ja w pierwszym poście każę sprawdzać jakieś PolistTeam Wizard - czytaj do cholery dokładnie...
Skoro http2 nie działa - to odpowiedź masz w linku o tym jak działa FanFilm - pkt 8 - to nie wina FanFilm - tylko kodi -> serwery tb7
PTW przeczytalem jako skrot od wtyczki PTW.
Czyli problem lezy po stronie Kodi. Jesli moge, to ostanie pytanie, jak usunac Cache Kodi w Coreelec? Moze to pomoze, choc probowalem zainstalowac dwie wtyczki w ktorych niby da sie usunac cache kodi ale cos slabo to wychodzi. Wtyczki to: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(19-01-2023, 03:37 PM)Adgufo napisał(a): Witam, po ostatnich aktualizacjach FanFilm, filmy ze zrodel XT7 co minute przerywa na buforowanie, nawet takie po 900 mb, gdzie z darmowych zrodel ida bez problemow o wiekszej wadze. Dziekuje za jakies wskazowki.
Zainstaluj sobie od nowa najnowsze kodi i zrób po swojemu bez zbędnego syfu tylko wtyczki które Cię interesują a takie problemy się skończą.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości