Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PiratFlix by Piratex
(24-04-2025, 04:10 PM)Piratex napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
ok Poszło
REKLAMA:

U mnie link działa na przeglądarce Firefox.
Jest możliwość, aby apka działała na box-ach z Android TV w wersji 10?

Pozdrawiam
Bo poprawiałem jeszcze jeden błąd - wcześniej faktycznie nie działało
Aplikacja nie działa na box-ie Android TV.

Pozdrawiam
Google streamer 4k również brak możliwości sterowania podczas odtwarzania filmu.

Podziękowali: arkady1964
bo tej opcji jeszcze nie ma - nie została dodana - dodam ją wkrótce, a jeszcze chcę zrobić serwis gdzie będzie można dodać adresy streamingowe telewizji i będzie telewizja z epg za free
1
REKLAMA:

(24-04-2025, 06:38 PM)arkady1964 napisał(a): Aplikacja nie działa na box-ie Android TV.

Pozdrawiam
Na moim box-ie Android TV działa.
@RadziuOi, jak piszesz na Forum, to podawaj info jakie używasz urządzenie oraz wersję Androida.

No cóż, napisałem, że w aplikacji nie działa OSD w czasie gdy jest odtwarzany film na moim Canal+ Box (Android TV wersja 10), to gwoli informacji. Nie jest to dla mnie wielki problem, ponieważ i tak oglądam filmy głównie poprzez przeglądarkę internetową BrowseHere. Jeżeli autor apki naprawi ten problem w aktualizacji, aby aplikacja działała po instalacji na Canal+ Box, to dobrze, jak nie to trudno.

Pozdrawiam

Edycja.  Ewentualnie wprowadzić  w aplikacji funkcję możliwości działania (odtwarzania filmu) poprzez (wybierany w ustawieniach aplikacji) zewnętrzny odtwarzacz multimedialny tj. MX player lub inny. To rozwiązało by problem w 100 %.   Smile
@arkady1964 czyli aplikacja się włącza ale nie odtwarza filmów - przygotuję inny odtwarzacz filmów z mapowaniem klawiszy i powiesz mi czy działa i jakie informacje pojawiają się u ciebie - dodatkowo powiedz mi czy wcześniej odtwarzało u Ciebie filmy ?

Podziękowali: arkady1964
Już nie wiem jak mam pisać, ale jeszcze raz.

Aplikacja odtwarza wszystkie  filmy i seriale w 99,99%...

I co z tego, jak po kliknięciu "OK" w box-ie Android TV jest tylko info o fabule, nie ma żadnego interfejsu OSD...

Kolejny raz powtarzam, że nie na żadnego interfejsu OSD, czyli wyświetlanych przycisków na ekranie tzn. play/pauza, przewijania filmu, paska postępu filmu itp.

Dlatego dałem sugestię, aby dodać w ustawieniach zewnętrzny odtwarzacz np. MX player, który rozwiąże ten problem w tej aplikacji.   Smile

Pozdrawiam

Edit.  filmy cały czas odtwarza w "Oglądaj".  Natomiast nie działa żaden interfejs OSD.  Odtwarza film i po wciśnięciu przycisku "OK" na pilocie od Android TV wyświetla się tylko info o fabule filmu. Nie ma nic więcej...    Sad   Czyli zero możliwości nawigacji w trakcie filmu!!!

Edit 2. Dla większej jasności w Android TV Twoja apka działa jak w kinie, po kliknięciu "Oglądaj" nie można nic zrobić, film się odtwarza, ale nie ma żadnej możliwości sterowania odtwarzaniem. Można tylko przerwać odtwarzanie wychodząc z aplikacji.. Sad  Z czymś takim spotkałem się pierwszy raz...  Sad

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości