|
Nieaktualne picony
|
|
REKLAMA:
@djjstv ja daje aby były jak oryginał a co wykorzystuje @sky02 do swojego epg to już jego wola , powiem tak oryginał daje dla @sky02 i uważam ze tak lepiej , a już dla własnego użytku mam kilka kanałów inaczej swoje i to Ci proponuję w epg oryginał a własny użytek niech każdy robi jak się podoba to moja opinią , a reszta to już decyzja @sky02 .Miłego dnia życzę
a Discovery rzeczywiście zmienił Logo @sky02 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
14-02-2026, 05:47 PM
@sky02 błagam... Bez cienia... Te co są, są idealne a nie w stylu web 2.0
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
17-02-2026, 02:01 PM
Cień / kontur mogę usunąć. Ale tylko czy jest sens skoro autor i twórcy EPG wolą te stare i nieaktualne.
Proszę o odpowiedź czy ewentualnie odjąć kontur. Myślę że wtedy moje picony będą bardziej odpowiadać identyfikacji logotypów kanałów. Bo przecież chociażby TVP1 HD oraz TVP2 HD ode mnie lepiej się prezentują i lepiej wyglądają niż te co są obecnie.
@djjstv Nie musisz nic robić, bo nasze loga są bardziej podobne do oryginału. Owszem w rogu wyświetlane bardziej przypomina Twoje, ale oficjalne jest takie. Wszyscy nie mogą się mylić
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.![]() Nie denerwuj się, ale nie masz racji. Pozdrawiam
17-02-2026, 08:05 PM
(17-02-2026, 03:17 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
Tak się uniosłeś, że nawet nie zauważyłeś że nie podałeś logotypu TVP abc. Nie istnieje TVP1 Abc. Wiem teraz jaja sobie robię
ale co jest w rogu nie zawsze jest oficjalnym logo na liście. Przy Twoim toku rozumowania 75% pickon była by biała.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam i koniec tematu.
18-02-2026, 06:58 PM
(17-02-2026, 08:22 PM)Prsky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Przepraszam to tylko literówka. I daleki jestem od unoszenia się. Na szczęście każdy może ustawić sobie taki logotyp w oprogramowaniu z jakiego korzysta jakie mu się podoba. Ja chciałem tylko i wyłącznie dobrze dal ogółu forumowiczów i osób korzystających z dobrodziejstw EPG od Was i tyle w temacie, który jak ująłeś został zakończony. Tak że luzuj i pozdro i elo. Podziękowali: sky02 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:

![[Obrazek: Fw8U5eIl.png]](https://i.imgur.com/Fw8U5eIl.png)
ale co jest w rogu nie zawsze jest oficjalnym logo na liście. Przy Twoim toku rozumowania 75% pickon była by biała.