|
Epg mały problem
|
|
REKLAMA:
25-09-2020, 03:32 PM
a jakby tak wyczyscic dane przewodnika w ustawienia kodi
▂▃▅▇█▓▒░۩۞۩ -=# N.I.X.S #=- ۩۞۩░▒▓█▇▅▃▂
"wiem, wiem że gdzieś istnieje idealny świat gdzie ktoś czyta posty a nie tylko zadaje pytania"
(24-09-2020, 04:32 PM)Łukasz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
25-09-2020, 07:59 PM
No nic dzięki za pomoc
chęci mieliście ale ja dalej nie mam epg;p pozdrawiam i mam nadzieje, że zazwyczaj wasza pomoc wygląda inaczej.
26-09-2020, 04:07 AM
Ale czyściłeś dane przewodnika (kodi ustawienia telewizja przewodnik). Musi działać.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
maam tivimate
tak, czyściłem ustawiłem żródło By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. Zrobiłem wszystko i nic. A mam gorzej niż miałem bo teraz nie mam epg wcale. Rozumiem, że nie tylko dla mnie to magia;Dteraz sprawdziłem na iptv smart i działa tylko chciałem zmienić na tivimate no ale nic jakoś przeżyje ;DDziękuje za pomoc i przepraszam za marudzenie
REKLAMA:
26-09-2020, 09:32 AM
To może jednak prześlij te listę jak ja wyżej bez username i password bo może to być jednak inna niż ta co ja znalazłem. Bez tego nie da się tobie pomóc.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
26-09-2020, 10:23 AM
(26-09-2020, 09:32 AM)mjw napisał(a): To może jednak prześlij te listę jak ja wyżej bez username i password bo może to być jednak inna niż ta co ja znalazłem. Bez tego nie da się tobie pomóc.dobra już jest dobrze iptv smart tez może byc a tam mam epg wiec jest git dzieki za pomoc a tylko mam nadzieje ze ta lista będzie smigala tak jak smiga bo wiadomo jakiś tam kanał nie działa ale te które chce działają extra a jeszcze nie spotkałem listy iptv przy której się nie denerwowałem;D
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: a015.gif]](https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a015.gif)