Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android 4.4.2 + coreelec
Hej, czy mogę na moim android boxie zainstalować system corelecc żeby mi chodziło kodi? Mam najnowsza zmodyfikowana wersje kodi zainstalowana na androida 4.4.2 ale nie odtwarza filmów ze źródeł..  ktoś pomoże?

Android box cs918
Odpowiedz
REKLAMA:

Procesor rockchip. Nie da się. Zainwestuj 150 zł w coś normalnego
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(29-01-2021, 01:48 PM)Tomek napisał(a): Procesor rockchip. Nie da się. Zainwestuj 150 zł w coś normalnego
Czyli nie ma żadnej alternatywy dla tego android boxa?

Jeśli nie... to co polecasz?
Odpowiedz
Jest jakaś wersja libreelec na ten procesor ale to proteza kompletna.
Polecam cokolwiek na s905x3. Poczytaj wątki na forum, jest ich pełno.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

BTW - na wykopie już ci odpowiadałem...

Podziękowali: patrykos
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(29-01-2021, 02:50 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

BTW - na wykopie już ci odpowiadałem...
Cokolwiek na s905x3, czyli bez roznicy ile bedzie mialo ramu itp? byle, zeby bylo to s905x3? cos najtanszzego mozesz podac?
Odpowiedz
(29-01-2021, 05:22 PM)patrykos napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(29-01-2021, 05:31 PM)Łonogrzmot napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A x96 mini będzie ok? Czy za słabe, żeby odtwarzać kodi w Max 1080p?

Lepiej na nim android czy coreelec zadziała?
Odpowiedz
(30-01-2021, 08:11 AM)patrykos napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A x96 mini będzie ok? Czy za słabe, żeby odtwarzać kodi w Max 1080p?Jeśli dobrze widzę to x96 mini jest na Amlogic S905W - które jest słabsze od s905x czyli zamiast ulepszyć sprzęt kupisz słabszy Big Grin

Po za tym s905x3 jest nowszy mocniejszy i prawdopodobnie będzie dłużej wspierany a różnica w cenie u chińczyków może z 50zł...
Odpowiedz
(30-01-2021, 08:19 AM)jon1022 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A x96 mini będzie ok? Czy za słabe, żeby odtwarzać kodi w Max 1080p?Jeśli dobrze widzę to x96 mini jest na Amlogic S905W - które jest słabsze od s905x czyli zamiast ulepszyć sprzęt kupisz słabszy Big Grin

Po za tym s905x3 jest nowszy mocniejszy i prawdopodobnie będzie dłużej wspierany a różnica w cenie u chińczyków może z 50zł...A co z tym mini będzie nie tak? Nie będzie działał na coreelec? Chodzi mi tylko o kodi i fanfilm i inne wtyczki polskie z filmami
Odpowiedz
Jak uważasz - działać będzie,corelec też, ale nie wiem jaki sens kupować stare x96mini jak za ok 160zł możesz kupić np:

nowszy procesor większa wydajność corelec podobno też działa ok...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: