22-04-2021, 07:47 AM
Komunikat strona główna...
![[Obrazek: 0eRyTFSl.jpg]](https://i.imgur.com/0eRyTFSl.jpg)
HBO GO Polska, wersja 0.7.13, Kodi 19, brak możliwości odtwarzania, wyrzuca błąd...
![[Obrazek: 0eRyTFSl.jpg]](https://i.imgur.com/0eRyTFSl.jpg)
HBO GO Polska, wersja 0.7.13, Kodi 19, brak możliwości odtwarzania, wyrzuca błąd...
|
Naprawa wtyczki HBO GO
|
|
22-04-2021, 07:47 AM
Komunikat strona główna...
![]() HBO GO Polska, wersja 0.7.13, Kodi 19, brak możliwości odtwarzania, wyrzuca błąd...
REKLAMA:
Jaką masz wersję inputstream adaptvie? i co w tych logach?
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
22-04-2021, 08:11 AM
Zmieniło się API na stronie hbo, ten sam problem dotyka wtyczki HGO EU
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
22-04-2021, 08:44 AM
11-05-2021, 09:20 PM
Jak rozwiazac problem z błedem logowania uzytkownika w hbo go kodi 19 wtyczka instalowana według kwietniowej instrukcji
Cały czas mam blad ze zła nazwa uzytkownika a na stronie hbo sie loguje i działą normalnie......
12-05-2021, 05:41 AM
REKLAMA:
12-05-2021, 09:04 AM
Możliwe, że masz za dużo urządzeń zalogowanych. HBO ostatnio zmieniło ilość urządzeń zalogowanych do 5 chyba.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
12-05-2021, 10:22 AM
Notorycznie przekroczone, nie blokują możliwości logowania, żadnych problemów
![]()
No widzisz, a u mnie blokują na nowych urządzeniach. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|