Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Przydałby się przycisk w menu oglądania do przyspieszenia prędkości odtwarzania co 5 lub 10%. Można to zrobić osobnym programem ale fajnie byłoby mieć to w skórce. Byłbyś chyba pierwszym Smile

Podziękowali: heppen_
Odpowiedz
REKLAMA:

(10-07-2021, 11:22 AM)shaqoore napisał(a): Przydałby się przycisk w menu oglądania do przyspieszenia prędkości odtwarzania co 5 lub 10%. Można to zrobić osobnym programem ale fajnie byłoby mieć to w skórce. Byłbyś chyba pierwszym Smile
W sumie jest to do zrobienia Big Grin Zobaczę jak to będzie działało i być może wprowadzę Smile
Odpowiedz
(10-07-2021, 11:22 AM)shaqoore napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Smile
Nie wiem tylko czy ikonki pasują, być może kiedyś znajdę coś bardziej pasującego Tongue
Odpowiedz
Mała aktualizacja jak obecnie wygląda Flix View: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dodałem możliwość przełączania profili, co pewnie niektórym się spodoba.
Odpowiedz
Może zrobimy beta repozytorium z wersjami beta? Będzie łatwiej dla chętnych testować zamiast pobierać zipa i recznie instalować Tongue
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(10-07-2021, 08:14 PM)mjw napisał(a): Może zrobimy beta repozytorium z wersjami beta? Będzie łatwiej dla chętnych testować zamiast pobierać zipa i recznie instalować Tongue
Pomysł spoko, tylko to doda dodatkowej roboty Tongue
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrobię skrypt automatyzujący do beta repozytorium w poniedziałek albo we wtorek. Wink

Podziękowali: heppen_
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(10-07-2021, 09:13 PM)mjw napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Wyglada to bardzo ładnie, ale jak to ustawić żeby skórka wyglądała jak na tej prezentacji?

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(11-07-2021, 09:35 AM)Maciej_27 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. na dole masz sekcje
Cytat:Instalacja skórki z testowego branchu prosto z GitHuba na przykładzie Arctic: Zephyr 2 – Resurrection, branch Flix-View
Po instalacji wejdź do ustawień, tło i wyłącz "rozmycie tła" oraz zmień układ w ustawieniach > start na "Widok Flix".
Żeby zwiastuny działały musisz mieć skonfigurowaną wtyczkę YouTube, jak to zrobić również masz w poradniku wyżej Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości