Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przeglądarka na android TV z możliwością odtwarzania na stronach
Hejka,

Czy istnieje przegłądarka na Android TV (czyli obsługa pilotem bez myszki) z możliwością odtwarzania na stronach typu ekino, nc go itd? Szukam od paru godzin i nie moge nic znalezc.

Pozdro
Odpowiedz
REKLAMA:

Sprawdz sobie TvBro. Sprawnie obsluguje sie pilotem.
Odpowiedz
(19-09-2021, 08:28 PM)sqr3byk napisał(a): Sprawdz sobie TvBro. Sprawnie obsluguje sie pilotem.

Wczoraj na nią natrafiłem. Jest świetna. Jedyny minus jak dla mnie to, że nie wszystkie serwisy video na niej działają typu np nc go
Odpowiedz
Puffin tv też jest ok

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Przeglądarkami działającymi na Android TV są:

1. Cốc Cốc TV Browser  Szersze info w:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
2. ZEUS TV Browser   Szersze info w:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&pid=49144#pid49144
3.  Browser  (Browser),  producent browser-app.com  Na początku maja 2024 roku ukazała się aktualizacja przeglądarki Browser, w nowym wydaniu wprowadzono, skuteczną blokadę reklam, dobrze działające wyszukiwanie głosowe i kilka innych znaczących zmian i funkcji. (obsługuje język polski)
4. BrowseHere  (obsługuje język polski)  Szersze info w:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&pid=50855#pid50855
5.  Open TV Browser    Uwaga! Nie mylić z podobną z nazwy OPEN BROWSER tj. Open Browser - TV Web Browser.  Open TV Browser, do zainstalowania z oficjalnej strony Sklepu Google Play:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.&hl=pl
6. Firedown Browser
Przeglądarka opracowana przez  Solarized
Wymaga Androida 5.0 lub nowszego

Uwaga!!!  Podkreślam, że na żadnej przeglądarce dedykowanej i używanej na Android TV, nie należy wykonywać operacji wymagających dużego bezpieczeństwa np. bankowość elektroniczna i używać ważnych dla nas danych.

Więcej przeglądarek polecanych na Android TV podałem w oddzielnym poście, szersze info oraz opis przeglądarek, link:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Uwaga. W podanym powyżej poście temat przeglądarek internetowych działających na Android TV ujęty jest znacznie szerzej tj. w poście podane jest około 20 przeglądarek, ale około połowa z nich jest dedykowana na Android TV, druga zaś połowa działa na Android TV, jednak do sterowania tymi aplikacjami potrzeba użyć pilota Air Mouse lub myszkę bezprzewodową. Nowy wątek nie ogranicza się tylko do przeglądarek sterowanych pilotem od Android TV, ale obejmuje wszystkie przeglądarki, które działają na Android TV.  Dla zainteresowanych polecam.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: