Liczba postów: 19
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: komp
witam. wg wytycznych odinstalowałem kodi wraz ze wszystkimi danymi. nawet przeszukałem dysk czy aby coś nie pozostało. ale nic nie było. ściągnąłem najnowszą wersję kodi i zainstalowałem ją. wgrałem tylko wtyczkę FanFilm. problem pozostał bez zmian. coś podczas odtwarzania blokuje odtwarzanie.
wydaje mi się że może na początku m-ca robiliście jakąś aktualizacje lub coś poprawialiście i może to miało jakiś wpływ. jeśli mój przypadek jest jedyny to może faktycznie coś u mnie. ale co? z dysku filmy odtwarzam bez problemu.
plik z logami - paste.kodi.tv/nobawivelo
Liczba postów: 4,793
Liczba wątków: 42
Reputacja:
799
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
18-10-2022, 04:26 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2022, 04:38 AM przez Tomek.)
Już ci mówiłem kilka razy. Fanfilm nie ma żadnego wpływu na odtwarzanie. Za odtwarzanie odpowiada tylko i wyłącznie kodi.
BTW - nie dawałem ci wytycznych że masz odinstalować kodi i instalować na nowo. Poprosiłem o logi i informacje.
Spróbuj wykonać odtwarzanie danego filmu a następnie wrzuć logi. Dalej nie wiemy co, z jakiego hostingu próbujesz odtwarzać.
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: komp
w moim poprzednim poście wysłałem logi.
nie wiem czy pamiętasz ale podczas odtwarzania filmu kodi wiesza się i nie odpowiada. więc muszę zresetować kodi a tym samym logi nie rejestrują tego zawieszenia. chyba. ale przeczuwałem twoje pytanie dlatego w poprzednim poście wysłałem logi po restarcie kodi po zawieszeniu.
Reputacja:
799
System operacyjny:
Ok. Rozumiem. Ale dalej nie wiemy co i z jakiego hostingu chcesz oglądać. Bez tego nie sprawdzimy tego u siebie
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.0
System operacyjny:
Urządzenie: x96
Witam wszystkich. Ostatnio zaczely znikac źródła seriali takich jak np stare dobre "Z archiwum X" ?. Pytanie, czy tylko u mnie jest jakis problem? Mógłby ktos sprawdzic u siebie ten serial i dac znać czy dziala, jezeli nie dziala to gdzie tkwi problem. Z 1,5 tygodnia temu wszystko hulało pięknie, teraz wyskakuje "nie znaleziono źródeł". Dzieki
Reputacja:
799
System operacyjny:
18-10-2022, 10:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2022, 10:53 PM przez Tomek.)
Kolejny. Zero informacji o wersji fanfilm, o wersji modułu ptw. Zero informacji o czyszczeniu cache. Po co, prawda? Mamy się sami domyśleć bo nie chce się jegomościowi prostych czynności wykonać. W takim razie SOA - u mnie działa, znajduje źródła.
Skoro źródła były a ich nie ma to oznacza że serwis które je udostępniał albo przestał je udostępniać albo się zablokował dla kodi (schował za cf jak filman obecnie - na to się nic nie poradzi).
1
Reputacja:
799
System operacyjny:
Czyli z tego wynika że:
1. Darmowe źródła usunęły z udostępniania lub
2. Źródła były na filman który się zablokował dla kodi lub
3. Były na innym serwisie który przestał działać.
U mnie - SOA - źródła są. Z Disneya, ale są.
1