Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: playbox 3
Witam serdecznie wszystkich!
Zakupiłem play now TV Box 3.0 żeby z reaktywować swój stary TV który nie odbierał DVB-T2 i miał tylko netflixa i YT ;/
Przyszeł Box i rozczarowanie - po zainstalowaniu nakładki ATV z gogleplay zarówno w HDTV jak i LiveChanels tylko tvp ma dźwięk -.- da radę coś z tym zrobić? Instalować Wolfa czy to jakaś wada boxa i lepiej go oddać?
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Różne
Czy byłby ktoś tak uprzejmy i podpowiedział jak w HDTV 6.1.6 poprzez Uruchamiacz Aktywności wyłączyć napisy na poszczególnych kanałach? Zaznaczam, iż interesuje mnie jak to zrobić przez Uruchamiacz Aktywności bo nie chcę się bawić w kody dostępu w Button Mapper i przesyłanie kodów przez komputer. Jak wchodzę w Ustawienia poprzez Uruchamiacz Aktywności to na pozycji Subtitles są tylko do wyboru poszczególne języki, język oryginalny oraz wszystkie języki a nie ma wyłączone. Gdzie więc szukać wyłączone?
_
Liczba postów: 254
Liczba wątków: 9
Reputacja:
18
Wersja Kodi: 18.3
System operacyjny:
Urządzenie: Android
Posiadam Sagemcom DCITW362 Play Now TV DVB-T2 czy ktoś ma aplikacje hdtv?
Na Live Channels brak głosu na Wydarzenia24.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Play Box TV 2
Moja dziewczyna ma wzięty dekoder play box tv 3 z aktywną usługa tv, ktoś wie może co by się stało jak bym się zalogowal na tv boxie 2 do aplikacji play now? Czy Tv by działało i czy by nie było jakiś problemów w związku z połączeniem boxa kupionego z lombardu który był wylogowany?
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Play Box TV 2
29-04-2023, 11:36 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2023, 12:24 PM przez Lemot.)
A testował ktoś to lub Ty to testowałeś może?
Chodzi mi o to żeby tam nie ścigali jej, że ma czyjegoś boxa czy coś w tym stylu.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.9
Urządzenie: t95
Witam, to mój pierwszy post na tym forum. Sądzę że przeczytałem cały wątek jednak nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, mianowicie przymierzam się do zakupu używanego urządzenia które prawdopodobnie będzie "wylogowane" z usługi play now, mój problem jest następujący:
1) jestem abonentem play i mam telewizję w pakiecie i chce zalogować numer mojej usługi na urządzeniu z drugiej ręki, czy można to zrobić czy też urządzenie lub program jest przypisany do konkretnego numeru? Czytałem że możne wylogować usługę z urządzenia ale nie urządzenie z usługi.
2) czy mogę odinstalować aplikacje play now I wgrać czystą ze sklepu google która poprosi mnie o dane logowania? ( zainstalowałem play now tanim chińskim boxie t95 i działa)
3) to na czym mi zależy to stabilny android tv box na którym mogę korzystać z własnego pakietu Play NOW, obsługujący aplikację netflix na telewizor (obecny obsługuje jedynie tą na telefon i muszę ją obsługiwać myszką ) oraz możliwość zainstalowania Kodi do obsługi multimediów.
Pozdrawiam
Sent from my SM-A528B using Tapatalk