Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lista kanałów m3u
Mam problem z listą od teleele. Używam aplikacji ott Navigator premium. Z dnia na dzień lista przestała działać prawidłowo. Czasem jakiś kanał się odpala, ale na większości przypadków gdy włączam pojawia się buforowanie, rośnie do 20%, 50% i kanał się nie odpala. Pisałem do ruskiego, napisał, że wszystko ok i powinno działać. Wpisywałem już listę od nowa, nie pomogło. Na tivimate też nie działa.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
REKLAMA:

(07-03-2023, 06:51 AM)adrt8v napisał(a): Mam problem z listą

Raczej z urządzeniem/siecią, bo lista na TiviMate Premium/OTT Navigator Premium działa jak zawsze bardzo dobrze...
Odpowiedz
No właśnie nie widzę, żeby inne aplikacje czy generalnie internet szwankował...
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
(07-03-2023, 07:48 AM)adrt8v napisał(a): inne aplikacje czy generalnie internet szwankował...

Tym bardziej lista nie "szwankuje", aktualnie uruchomiona za pośrednictwem TiviMate Premium działa bez najmniejszych...
Odpowiedz
Reset boxa naprawił tv. Widocznie tryb standby już potrzebował uruchomienia na nowo.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
Witam, orientujecie się może czy teleele blokuje połączenia przez vpn? mam cyberghost i zawsze wszystko działało dobrze, ewentualnie wystarczyło zmienić serwer a od jakiegoś czasu nic (ott, tivimate) ale np. youtube działa normalnie.
Odpowiedz
REKLAMA:

(22-03-2023, 05:07 PM)damian87 napisał(a): Witam, orientujecie się może czy teleele blokuje połączenia przez vpn? mam cyberghost i zawsze wszystko działało dobrze, ewentualnie wystarczyło zmienić serwer a od jakiegoś czasu nic (ott, tivimate) ale np. youtube działa normalnie.
Tak teleelevidenie blokuję wiele połączeń z vpn
Odpowiedz
Kompletnie się na tym nie znam ale czy jak od teleele oglądam to też jednocześnie udostępniam jak np. w torrent?
Odpowiedz
(23-03-2023, 10:15 AM)damian87 napisał(a): Kompletnie się na tym nie znam ale czy jak od teleele oglądam to też jednocześnie udostępniam jak np. w torrent?
nie to nie jest p2p
Odpowiedz
Otwarta rejestracja była przez chwilę na plusx to Ci się udało konto utworzyć

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości