Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Przydało by się przyspieszyć proces działania całego dodatku bo w porównaniu do zagranicznych jest wolne, kolejny błąd w wyszukiwaniu jest w filmie 'Dungeons & Dragons: Złodziejski honor' w rapideo nie wyszykuje a w tb7 już tak.
REKLAMA:

Z tego co się wiem, to trwają prace nad zupełnie nową wersją fanfilm, ale ze względu na ograniczenia kadrowe niewiadomo kiedy będą ukończone. Z obecnego kodu wiele więcej się nie da uzyskać pod względem prędkości. To co udało się uzyskać w styczniu to i tak dużo.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Witam mam pytanie czy RealDebrid posiada polskie hostingi?
Nie. Sporadycznie coś tam się pojawi ale to raczej wyjątek.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Zauważyłem że jak plik ma w nazwie rok na tb7 to fanfilm nie znajdzie go. W serialach przynajmniej, Peaky blinders np.
Tb7 ma bardzo ułomną wyszukiwarkę. Developerzy robią już naprawdę cuda żeby coś z tego wyciągnąć. Możliwe że w przyszłym tygodniu wyjdzie nowa wersją z całkowicie przebudowanym scraperem tb7 i setką innych zmian.
REKLAMA:

Jest jeszcze jeden błąd z tb7, ponownie odtworzenie tego samego źródła (linka) pyta i pobiera ponownie transfer w rapideo tak nie robi.
(31-07-2023, 06:13 AM)Wezu napisał(a): Jest jeszcze jeden błąd z tb7, ponownie odtworzenie tego samego źródła (linka) pyta i pobiera ponownie transfer w rapideo tak nie robi.
tak - wiedzą. Też trwają prace nad tym - ale tb7 niestety jest b. ułomne i różnie reaguje - brak api robi swoje.
(31-07-2023, 06:13 AM)Wezu napisał(a): Jest jeszcze jeden błąd z tb7, ponownie odtworzenie tego samego źródła (linka) pyta i pobiera ponownie transfer w rapideo tak nie robi.

A czy mógłbyś podać przykład takiego tytułu?
Bo może to nie dla wszystkich tak się dzieje?
(01-08-2023, 12:15 PM)tele napisał(a):

A czy mógłbyś podać przykład takiego tytułu?
Bo może to nie dla wszystkich tak się dzieje?

Niestety nie podam Ci innego przykładu, tylko raz niechcący zamknąłem odtwarzanie odcinka 'Modern Family', jak kliknąłem ponownie to zapytało czy chcę pobrać i wtedy transfer będzie odliczony od konta, sprawdziłem w tb7 i faktycznie pobrało.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości