Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Funkcjonalność external źródeł dalej istnieje? Jak to podpiąć i gdzie jest lista z czym to działa? Kiedyś widziałem że ktoś wrzucił screena i miał netflix na górze listy, w ustawieniach znalazłem tylko przełącznik bez wpisywania jakichś loginów/api
REKLAMA:

Bo nie wpisujesz żadnych danych. Fanfilm przekazuje zapytania do wtyczek które masz zainstalowane:
Disney, Netflix, HBO, player, vod, Amazon, paramount i coś tam jeszcze
- pełna lista z kodu FF:

netflix_plugin = "plugin.video.netflix"
prime_plugin = "plugin.video.amazon-test"
hbomax_plugin = "slyguy.hbo.max"
disney_plugin = "slyguy.disney.plus"
iplayer_plugin = "plugin.video.iplayerwww"
curstream_plugin = "slyguy.curiositystream"
hulu_plugin = "slyguy.hulu"
paramount_plugin = "slyguy.paramount.plus"
playerpl_plugin = "plugin.video.playermb"
polsatbox_plugin = "plugin.video.pgobox"
viaplay_plugin = "plugin.video.viaplay"
vodpl_plugin = "plugin.video.vod_pl"
upcgo_plugin = "plugin.video.horizongo"
skyott_plugin = "plugin.video.skyott"
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
(15-01-2024, 07:11 PM)Tomek napisał(a): Tak. Podałem ci zrzut ekranu z serialu. Tego drugiego nie wyszukuje - czyli zbyt długie czasy odpowiedzi bądź źle opisane źródła

No i masz niestabilne połączenie, o czym mówiłem wcześniej...
@Tomek Udało się mi dojść do ustawień przy których FF zaczął wyszukiwać bardzo dużo źródeł tb7. W "Źródłach PL" wyłączyłem opcję "Wiele źródeł" i zaczęło wyszukiwać ale tylko z Pobieraj (jest ich całkiem sporo). Widocznie FF wyrabia się lepiej z jednym źródłem przy skróconym Timeoucie na tb7.
Tak - wiele źródeł to wykorzystanie normalnej wyszukiwarki ze strony - to nie FF się nie wyrabia - tylko strona ma zbyt długie czasy odpowiedzi i kodi przerywa uzyskanie odpowiedzi. A że idą podwójne zapytania to wszystko się wykłada czasem bo serwer tb7 odrzuca połączenia. Kwestia też stabilności połączenia.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Jak widać na tym przykładzie - nie bez przyczyny opcja "Wiele źródeł" znajduje się ustawieniach  FF.
(16-01-2024, 02:56 PM)Tomek napisał(a): W 99% tak. Fanfilm nie odpowiada za odtwarzanie. Za to odpowiada kodi i konfiguracja sprzętu

Odpowiedzi dostałeś wcześniej ale zero odpowiedzi z twojej strony. Zadawanie po raz n-ty tego samego pytania w niczym nie pomaga.
Pytałem czy odtwarza że źródeł tb7. Wcześniej były z tym problemy. Dostałem odpowiedzi o wyszukiwanie źródeł. Wiem, że FF nie odpowiada za odtwarzanie. Dziękuję bardzo za odpowiedź. Teraz wiem gdzie szukać.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
REKLAMA:

(14-01-2024, 12:45 PM)Tomek napisał(a):
(07-01-2024, 01:58 PM)DarDo napisał(a): Witam. Czy działa u was tb7? W Fanfilm wyszukuje źródła z wrzucaj. Po wybraniu rozpoczyna odtwarzanie i zatrzymuje się. To samo we wtyczce tb7. Nie przesyłam na razie logów, bo chodzi mi o informację czy to ogólny problem tb7 czy szukać u siebie. Chociaż na dwóch boxach jest to samo.

To nie problem z fanfilm tylko problem albo z serwerami tb7 albo z twoim kodi. Za odtwarzanie odpowiada tylko i wyłącznie kodi. Bez logów niewiele się pomoże. Oczywiście http2 masz wyłączony? W pierwszym poście masz informację o niedziałających źródłach.
Bzdura. Pytałeś o niedziałające źródła i dostałeś odpowiedź o niedziałających źródłach

I podejrzewam że dalej nie przeczytałeś artykułu z pierwszego postu dotyczącego przerywających źródeł. Mimo tego że dostałeś podpowiedź - wyłączyć http2
W każdym bądź razie dziękuję za odpowiedź. W jaki sposób wyłączyć http2 ?

(18-01-2024, 12:00 PM)DarDo napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
I widzisz... Tak czytasz. Przecież w pierwszym poście tego wątku masz link do artykułu o niedziałających i zacinających się źródłach. Poza tym... Dalej jak zawsze (bo i po co prawda?) zero informacji o które proszę w pierwszym poście

Odechciewa się - za każdym razem muszę błagać o podstawowe informacje.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości