Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie
bo cały czas wojuje napisz do niego to cos poradz
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam, działa komuś oglądanie tego co już było wyemitowane wcześniej w TiviMate na CHROMECAST G454V 4.0 ? Mam komunikat "Funkcja catch up niedostępna".
Dobra, poradziłem sobie. Jakby ktoś szukał w menu dodawania list jest opcja.
Odpowiedz
Czy jest ktoś, kto ma dobre doświadczenie z teleelevidenie? Bardzo często czytam tylko i wyłącznie narzekania i blokowanie kont za zgłaszanie problemów? Tak to jest tam na serio?
Odpowiedz
(03-02-2024, 09:32 AM)Sierak2012 napisał(a): Czy jest ktoś, kto ma dobre doświadczenie z teleelevidenie? Bardzo często czytam tylko i wyłącznie narzekania i blokowanie kont za zgłaszanie problemów? Tak to jest tam na serio?
gosciu ma troche bardzo nie hallo w glowie, a wiec nie pchaj sie w bagno
Odpowiedz
Coś alternatywnego, bez otwartej raz na miesiąc przez 5 minut rejestracji?
Odpowiedz
Witam. Od paru dni mi nie dziala teleevidenie. Korzystam z aplikacji tivimate na chromecascie 4k. Laduje sie tylko jeden kanal jakis tvn reszta stoi w miejscu i sie tylko laduje. Jezeli wlaczam nordvpn to na niektorych serwerach wyskakuje blad 403 a na niektorych sie laduje w nieskonczonosc dokladnie jak bez wlaczonego vpna. Ktos kiedys mial podobny problem?
P.S
Przetestowalem inna aplikacje i na niej wydaje sie wszystko dzialac. Dziwne wiec jest to najprawdopodobniej problem z tivimate.
Odpowiedz
REKLAMA:

(04-02-2024, 04:20 PM)raficzeqq napisał(a): Ktos kiedys

Specjalnie teraz sprawdziłem, Chromecast 4 4K+TiviMate Premium + wiadoma lista działa idealnie.
Odpowiedz
(04-02-2024, 05:03 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(04-02-2024, 04:20 PM)raficzeqq napisał(a): Ktos kiedys

Specjalnie teraz sprawdziłem, Chromecast 4 4K+TiviMate Premium + wiadoma lista działa idealnie.
Jakies ustawienia specjalne? Uzywasz vpn?
Odpowiedz
(05-02-2024, 12:02 PM)raficzeqq napisał(a): ustawienia specjalne? Uzywasz vpn?

Testowo włącz w ustawieniach TiviMate Premium "Odtwarzanie tunelowane"/nie.
Odpowiedz
Ok udalo mi sie rozwiazac problem. Jezeli ktos bedzie mial podobny problem polecam poprostu wykonac te kroki:
Wymusic zatrzymanie tivimate appki > wyczyscic wszystkie dane > uruchomic ponownie chromecasta > odinstalowac, zainstalowac ponownie apke > dodac na nowo playliste.

Podziękowali: tvt51
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: