24-02-2024, 04:43 AM
(23-02-2024, 06:47 PM)sky02 napisał(a): Tu bardziej chodzi o zabezpieczenia samego androida i jego wersji gdzie zaczęły się problemy od v10 nie o samo kodi.A włożony pendrive nie pokazuje się w menedżerze kodi od razu?
Ja osobiście robię to w ten sposób atv10 i Canal+ Box 4K:
X-plore 4.30.26 oczywiście z witaminkę + w nim uruchomione ftp:// adres boxa: port 2222
Na kąpie Total Commander już nie konieczna pełna wersja i w nim sieć dodanie boxa:
![]()
Teraz przemyślałem sprytny plan @Tomek wystarczy w kodi Menadżer plików także dodać /srorage/emulated/0/Downolad/ i menadżerze plików kodi z niezabezpieczonego katalogu Download przenosić pliki do home i głębiej. Brawo Ty . Nie pomyślałem o tym, katalog Download działa prawie jak repo choć bez aktualizacji
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

![[Obrazek: Xse0YStl.png]](https://i.imgur.com/Xse0YStl.png)

Proste i banalne i bez instalacji setek programów.