Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie
Z jakiej aplikacji pochodzi widget kalendarza ze screena?
Odpowiedz
REKLAMA:

@WIRUS Chronus
Odpowiedz
Witam, wszystko działa, ale mam problem z widgetami. Muszę wpisać komendę w adb shell. Niestety, ale po wpisaniu komendy mam error Unsupported operation: grandbind. Nie wiem może złe ip/port podaje. Wpisywałem komendę z IP dekodera oraz 127.0.0.1 port 5555 Canal + box

Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem?

/// Nie aktualne, około godzinne wpisywałem komendę i w końcu zaskoczyła
Odpowiedz
Witam wszystkich posiadam box TV od T-Mobile HY4402 , czy zmiana lanchera zadziała na nim ktoś już próbował
Odpowiedz
@Przemek Piaski powinno zadziałać bez launcher managera.
Odpowiedz
witam,

postanowiłem zacząć korzystać z Wolf Launchera i wszystko się udało mój Canal+ Box się odmienił na lepsze. mam tylko problem z aplikacją do Canal+, ponieważ jak próbuję otworzyć to wyskakuje że są problemy techniczne. Zainstalowana jest z pendriva bo jak wchodzę do sklepu google to mam tylko aplikację Canal+Box. Może jest jakaś wersja która działa prawidłowo lub muszę wykasować aplikację Canal+Box bo mam wrażenie że one jakoś sobie przeszkadzają ?
Odpowiedz
REKLAMA:

@beny beny By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(04-03-2024, 02:48 PM)beny beny napisał(a): witam,

postanowiłem zacząć korzystać z Wolf Launchera i wszystko się udało mój Canal+ Box się odmienił na lepsze. mam tylko problem z aplikacją do Canal+, ponieważ jak próbuję otworzyć to wyskakuje że są problemy techniczne. Zainstalowana jest z pendriva bo jak wchodzę do sklepu google to mam tylko aplikację Canal+Box. Może jest jakaś wersja która działa prawidłowo lub muszę wykasować aplikację Canal+Box bo mam wrażenie że one jakoś sobie przeszkadzają ?
problem rozwiązany
Odpowiedz
Super sprawa ten Launcher, ale przy pierwszym uruchomieniu kliknąłem "tylko raz". Jak ustawić aby launcher uruchamiał się za każdym razem po starcie systemu?
Odpowiedz
Orientuje się ktoś czy da się wygrać do boxa dv8519 czysty android ? Bądź jak zainstalować google tv home ? Bez tej nakładki Vectry ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości