Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
To ten przypadek: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

P.S. Jak Ci się mimo wszystko nie uda, to dam Ci wersje instalacyjne.
REKLAMA:

W Ustawienia/System (tryb Ekspercki) nie widzę opcji " kodi- uprawnienia " i dalej "uprawnienia w pliki i multimedia na zawsze zezwalaj " .
(15-05-2024, 04:43 PM)totomasz napisał(a): W Ustawienia/System (tryb Ekspercki) nie widzę opcji " kodi- uprawnienia "

Z poziomu ustawień urządzenia...

[Obrazek: bZc29kvl.jpeg]
To nie w Kodi, tylko w ustawieniach systemu Android trzeba zmienić:
[Obrazek: FX9l1Dfl.jpeg]
Dziękuję bardzo.
Miałem już ustawione na "Pozwól zarządzać wszystki... "
@tele to nie jest ten przypadek który wcześniej zamieściłeś .
Czy jedynym sposobem na SP będą instalatory do "zainstaluj z ZIP" ???
@totomasz
Mówisz że to nie ten przypadek - pisałeś, że kopiujesz i nic, więc objaw taki jak u @Wezu
Chyba że nie wszedłeś w zip'a, tylko samego zip'a kopiowales?

Więcej zmian już nie będę robił do starej wersji, także to już ostatnie przypadki, że trzeba ręcznie wgrywać poprawki. Za niedługo będzie FanFilm 3.
Ostatnia moja propozycja ulepszeń do starej wersji wtyczki, to SP2+TURBO, która działa szybciej i zużywa mniej pamięci RAM.

Poprawiłem jeszcze odtwarzanie trailerów z youtuba, bo nie zawsze łapało.
REKLAMA:

Tak, napisałem że opcja "pliki i multimedia na zawsze zezwalaj" była włączona w czasie kopiowania zip'a do addons przez wbudowany w Kodi menadżer plików. Skopiowanego zip'a SP2+TURBO otwierałem, a co oznacza " nie wszedłeś w zip'a " ???
@totomasz
W tym zip'e są 2 foldery, które to foldery należy przegrać do katalogu addons (nie kopiujemy samego zipa do addons). Jak chcesz, możesz sobie zipa samemu rozpakować i te 2 foldery z niego przekopiować do folderu addons.

Jeśli jest dopisek "not-installer" w nazwie zipa, to taki zip służy tylko jako skompresowany załącznik, zawierający konkretną zawartość, która to Ciebie interesuje, i którą to musisz sobie przegrać gdzie trzeba. Jeśli w nazwie jest dopisek "installer", to jest to instalator, który Kodi zrozumie i zaktualizuję wtyczkę, gdy wybierze się w Kodi opcję "zainstaluj z zip"
I właśnie o to chodziło. Nie jestem profesorem, a nawet magistrem (: w tej branży i zmyliło mnie samorozpakowanie zip'a przez Kodi .
Tak na szybko sprawdziłem "sortowanie" i DZIAŁA , ale nie widzę plików z "twojplik" na przykładzie :
TWOJPLIK
Baby.Reindeer.S01E01.MULTi.1080p.WEB-DL.x264-KiT.3BC.mkv
@totomasz
Serwer "Twojplik" dodaje różne końcówki do nazw plików, także za każdym razem można otrzymać troszkę inną nazwę.
Ale w tym przypadku plik ma rozmiar 1.9GB i jest taki na liście, tylko inaczej się nazywa. Dlatego tym się nie ma co przejmować - ważne, aby odtwarzało.

[Obrazek: QQDc4VRl.jpeg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości